Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #71491 Hát ja. Picit még finomítanod kell rajta ha be akarsz törni a (nem létező) youtube Starok közé. 
Amúgy értem én, hogy megy T6-on is, de ez nagyon nem haladós. Csináltam én is ilyesmit, csak hogy megmutassam életképes és kivitelezhető valami, de akkor még sivárabbak voltak a lehetőségek. (eh, öntömjénezés).
Azt elárulnád, hogy amikor a pusztító Archone Nagyúr(nő) megjelenik, akkor mi értelme van a mazsolákat elkezdeni levadászni? Ha lecsapod a Pillangókisasszonyt, akkor kifekszik mindegyik. Vagy a disintegrate jobban sebez?
Különc: lehet ez is haladós, csak a többség mindenbe félszívvel fog bele. EZ ilyen hibrid build. Nem egészen értem, hogy melyikre gyúrt. Archonera, vagy a disintegrate-ra. Mindegyik külön skill. A disintegrate is lehet nagyon is ütőképes és építhető rá build ami haladós(abb). Emellett persze ott van az is, hogy szerintem Blaze még simán fejleszthet a karakterén. Ezek a critek nem tűnnek olyannak amit ne lehetne überelni. Simán lehet ez a build tömeggyilkos...