• Strayhand
    Nagyjából én is úgy gondolom, hogy azt kell megnézni, hogy az adott támadásnál számít-e hogy milyen gyorsan spameled. DoT spelleknél (x másodperc alatt sebez, pl. az EQ is ilyen) általában nem. De ha olyan a spelled, hogy minél többször kell belelőni a mobokba, akkor ott meg általában jobb a gyorsabb. De nagy általánosságban szarabbul jössz ki kétkezessel, mert általában vesztesz egy csomó statot, meg vannak 'on hit' dolgok, vagy olyan dolgot ad a spell, amit minél több mobra rá akarsz "rakni", meg pl. a resource generáló classokkal gyorsabban kapod a naftát, ráadásul mozgékonyabb vagy, stb. Ha pl. direkt a dot spellekre specializálódsz, mondjuk egy WD-vel csak hauntot meg locust swarmot nyomsz (pláne jade settel), akkor ott jobb lehet a kétkezes, de ha spirit barrage-et spamolsz, vagy mondjuk a hauntot inkább managenerálásra használod rush of essence-szel, ott jobb az egykezes. Szóval a buildtől is eléggé függ, van amikor nehéz eldönteni. Én egyszerűen ki szoktam próbálni a gyakorlatban, amikor nem tudok dönteni két fegyver között.:) De általában azt látom, hogy gyorsabban halnak a mobok gyors fegyverrel+offhanddel...