Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cleric #71439 Én a veszély-faktor miatt játszom HC-t elsősorban. A célom az, hogy a lehető leghamarabb T1-es karaktert faragjak (torment-only itemek miatt), aztán hadd szóljon :)
Mivel nem "két szinttel lejjebb" játszom, ezért minden pakk kihívás (szólóban), volt már, hogy a WP-ig, vagy a bejáratig kellett vissza kite-olni a fast minion frozen waller-ek elől, ott megálltam és megvártam, amíg a pulzusom újra normális lesz :) Aztán vissza :)
Az itemek. Lehet, hogy nem esik több vagy jobb mint SC-n, sőt, a megfontoltabb haladás miatt még valószínűleg kevesebb is, de minden egyes itemnek sokkal jobban örülök. Nincs rossz legó, mert abból meg lesz soul, amivel tudom a jobbakat tuningolni. Sose filóztam ennyit a statokon, az enchant is értékesebb. Teljesen más játék.
Aztán persze bármikor beüthet a ménkű, már T2-re is jó lett a DH-m, amikor T1 riftben meghalt (első nem DC-s halál, csúnyán megvertek a Mallet elitek). 164 óra, 800k dps, 12m thougness, 10 perc shrine-os kesztyű, 3 kutyás cloak...
Most alakul a következő, lassan a wizardom is mehet T1-en, közben húzom a WD-t is.
Van tétje a játéknak így, jó a társaság, hasonszőrű őrültek, Lammer-rel az élen :D