Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ugyanaz mint az adventure mód, csak ott nincs duma, átvezetõ videók csak gyakás
Biztos hülye kérdés, de ez így mûködne?
jocika: ha a crusaderre gondolsz, akkor az is ACT Irõl indul
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A barbárral simán beadta az ACT V. kezdést, de mikor a wizzardal akartam kezdeni nincs választás a küldiknél, csak az elejérõl kezdhetem, olyan mintha nem is csináltam volna vele még semmit, holott 60as és öltem vele diablót. Szóval hallott ilyen hibáról valaki?
- Launch smooth volt, nem volt fennakadás, habár hajnali 4 körül, a Peak környékén azért megpusztultak egy kis idõre a szerverek
- Mob density kezd alakulni, nem kell másodpercekig egyedül bolyongani, vannak szörnyek rendesen
- Nagyon sok event van Act V-ben, viszonylag nagy a terület, ahogy alant is írták, egy bõ Act II szint
- Lesznek ladderek, ladder only legendaryk, pár hónap múlva az elsõ nagy patchben
- Malthael fighthoz sok "egér WASD" skill kell, Belial és Ghom keveréke jutott szembe róla
- Elméletileg érdemes meglépni a 70at, mielõtt megölöd Malthaelt, mert akkor lvl 60-as lesz a fix legendary, de ez nem 100% confirmed
Hardcore játékosoknak fontos, de spoileres!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Picsába, addig szarakodtam ezzel, hogy kifutottam az idõbõl
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Végre. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mondom felkelek és már az elsõ beszámolókat olvasom a kiegészítõrõl, tessék szépen elmondani az elsõ benyomásokat <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Dodo#1748
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De például három másik barátom hozzád hasonlóan várakozik és azt írták nekik 1 órával ezelõtt, hogy õk is várják a következõ adag megérkezését amit ha megkaptak abból azonnal küldik.
azt írták a fijjugg, hogy ma küldik a kulcsot, ha digit kérem....
itt ülök, mint pöcs a hidegvízben...
:-)))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az idõpontok a realmekre vonatkoznak tehát.
én kérek elnézést ;D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA