Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en is futart varol. <#wilting><#wilting><#wilting>

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Különc
Bug, decemberi béta óta jelen van és még nem sikerült javítani úgy tûnik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezt amúgy azért írtad, mert bug, vagy ez így normális?
Csak Diablonál van fix legendary ha reseteled. Csak akkor érdemes resetleni, ha az a mániád, hogy elejétõl a végéig akarod szépen sorban tolni. A questekért jár egy-egy jutalom cucc (ami lehet kék, sárga, gondolom legendary is, de kb. olyan eséllyel, mint amivel bárhonnan is eshet), ezeket nem kapod meg, ha nem resetelsz, ennyi. Szóval néhány plusz dropot jelent a reset, plusz egy garantált legendary-t Diablótól.
*válaszodat...
Értem, köszi a választ...
Különc
Miért ne tudnád, simán tudod. Eddig ugye úgy volt, hogy végigvitted a gamet, indíthattál újat valamelyik questnél, bármelyiknél és onnan játszhattál. Most tudod ezt resetelni, és teljesen újból mehetsz, mintha új karakter lenne, cinematicokkal és NPC beszélgetésekkel és a szintednek megfelelõen fix legendary droppokkal a fõbossokból. Ez nincs, ha valamelyik questnél indítod (elkerülve ezzel a bossfarmolást)

Ugyanaz mint az adventure mód, csak ott nincs duma, átvezetõ videók csak gyakás

Jelenleg egy órán belül kapom meg a kieget, most akkor, ha resetelem majd a cuccot, a HC 60+ karaktereimet nem tudnám a továbbiakban használni?

Biztos hülye kérdés, de ez így mûködne?
Ok, köszönöm.
Különc
Kitolod a kampány módot, reseteled és újból mehetsz elejétõl a végéig, ez a bossok dropjaira van leginkább hatással, ha mindent elölrõl újrakezdesz

Igen, arra gondoltam csak lemaradt az "új" szócska. Viszont akkor ez a "reset game" a játék beállításokban mire szolgál?
Különc
Azzal játszol amivel akarsz, (még) nincs ladder

jocika: ha a crusaderre gondolsz, akkor az is ACT Irõl indul

Az karakterhez resetelni kell a játékot? Láma kérdés?
BaLeeX
Lehet furcsa kérdés, de most a kiegészítõnél új karival indulsz vagy folytathatod azzal amivel eddig játszottál a kiegészítõ elõtt?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Forrest Tomee
Ilyennel találkozott valaki:
A barbárral simán beadta az ACT V. kezdést, de mikor a wizzardal akartam kezdeni nincs választás a küldiknél, csak az elejérõl kezdhetem, olyan mintha nem is csináltam volna vele még semmit, holott 60as és öltem vele diablót. Szóval hallott ilyen hibáról valaki?

De soká lesz még este... "vén" fejemre már rosszabb vagyok, mint egy kisgyerek karácsony elõtt 😄

Haver es en is oltuk 70en es dupla drop volt mindkettonknekkulon jatekban, experten. Reci es fegyo.
Különc
Na kutakodtam egy kicsit redditen, íme néhány info a játékról:

- Launch smooth volt, nem volt fennakadás, habár hajnali 4 körül, a Peak környékén azért megpusztultak egy kis idõre a szerverek
- Mob density kezd alakulni, nem kell másodpercekig egyedül bolyongani, vannak szörnyek rendesen
- Nagyon sok event van Act V-ben, viszonylag nagy a terület, ahogy alant is írták, egy bõ Act II szint
- Lesznek ladderek, ladder only legendaryk, pár hónap múlva az elsõ nagy patchben
- Malthael fighthoz sok "egér WASD" skill kell, Belial és Ghom keveréke jutott szembe róla
- Elméletileg érdemes meglépni a 70at, mielõtt megölöd Malthaelt, mert akkor lvl 60-as lesz a fix legendary, de ez nem 100% confirmed

Különc
PoE jutott eszembe elõször, na meg az hogy "lol"

Hardcore játékosoknak fontos, de spoileres!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adria jelenleg megölhetetlen, illetve miután egyszer megölted újra fel kel, targetolni nem lehet, elmenekülni nem lehet.

Picsába, addig szarakodtam ezzel, hogy kifutottam az idõbõl

Van olyan opció a játékban, hogy a friendjeimnek offline legyek? Év elején olvastam, hogy jön egy ilyen, de nem találom.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Korulbelul mint a regi act2. Nincs baj a hosszaval, voltak helyszinek ahol mar belefaradtam boklaszni minden szegletert.
botyika
milyen hosszú az új act? 😊
Frank99
megjött 0 óra 6 perckor, hibátlan EU kulcs.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zenszkij
Csak jöjjön el a 4 óra, robbanok haza tolni 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

yesname
"Blizzard Entertaiment's Josh Mosqueira has just confirmed seasons, ladders and leaderboards during the live launch of event of Diablo III: Reaper of Souls."

Végre. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Daell Drow
jojjon mar a futar!!!!!!! <#duma><#pias>
Carlos
Jóféle cucc ez!!!

Þór vígi þessi rúnar

Kerek 7 órányi játék után már fáradt vagyok összefoglalni <#idiota>
Sheltem
Mi ez a lazsálás emberek? <#eplus2>

Mondom felkelek és már az elsõ beszámolókat olvasom a kiegészítõrõl, tessék szépen elmondani az elsõ benyomásokat <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mar rakerestem, meg kell talalni storyban az npc-t, utana elerheto.

Enchantolni majd csak adventure modban lehet?

Meg ha már itt tartunk, tud valaki invelni a guildbe? 😊

Dodo#1748
sz4bolcs
mi a cím?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rita79
Jó, de akkor az is marad. 😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

böröczk
Lehetséges

Kumiho #2179

Megy 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Szerintem ígyis mindenki nyugodt volt.. <#wow3><#zavart1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

tugyiti
LAunch party a TS-en ,várunk mindenkit )::: DDD
Rita79
nem kell elnézést kérned, csak simán ne légy paraszt, azt akkor mindenki nyugodt lesz. 😉

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

tugyiti
NA jó estét mindenkinek ,mindenki felkészült ? ^^ Valaki esetleg nem olvasgatott ázsiai fórumot ,hogy volt e valami gond launchkor vagy valami hiba jelentkezett e ? <#violent><#idiota><#gun><#bdead>
Mibõl gondolod, hogy eu-ban jobb lesz a helyzet? 😊
Ázisai szervert kipróbáltam én is. 10 perc volt bejutni Leah-hoz aztán crashelt a játék 😊

Van valami jó oldal ahol buildeket lehet nézegetni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sz4bolcs
Valaki nem akar streamelni? naaaaa 8))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Igen mi már páran megkaptuk.

De például három másik barátom hozzád hasonlóan várakozik és azt írták nekik 1 órával ezelõtt, hogy õk is várják a következõ adag megérkezését amit ha megkaptak abból azonnal küldik.
Frank99
players.hu-tól kapott már valaki kulcsot?

azt írták a fijjugg, hogy ma küldik a kulcsot, ha digit kérem....

itt ülök, mint pöcs a hidegvízben...

:-)))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem. Bármilyen accountod van, az ASIA realmen pl. már most is tudsz játszani rettenetes laggal 😊

Az idõpontok a realmekre vonatkoznak tehát.
Tatyla
falemléssel???
én kérek elnézést ;D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aradebil2
"Drops from elite monsters and bosses that are level 61 and higher." <#vomit>

Különc
Anno 1996. november 30.