• Unknow
    Egyébként vicces, hogy nekem írtál, hogy magam helyett másokat állítok be ostobának...aztán meg igazából úgy látom mindenki hülye aki nem ért veled egyet :D

ÉS igen, a Blizzardnak ilyen volt az üzletpolitikája mióta létezik. Az,hogy neked nem tetszik, egyéni probléma. Egyébként meg az, hogy ki a túrista fórumozó és ki az aki nem...én pl "kicsit" régebben vagyok itt mint te. Már meg sem lepődök azon ,hogy ilyen magukat trollnak tartó, emberek erre téved hébe-hóba és próbálják elhitetni másokkal, hogy mennyire penge a gondolkodásuk. Közben egy egyszerű dolgról van szó:

Ők a játékokból élnek meg..és igen. Inkább adjanak ki 12e Ft-ért egy kieget mint mondjuk 6e -ért egy olyat amit 1 óránál tovább nem játszok. A minőség legalább még mindig ott van. A szinkron, az odafigyelés, a design... Dehát hiába is magyarázom ezt olyannak, aki csak trollkodni jár ide. :)

Egyébként nagyon szép idézeted van, Sunrider2280: Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi a casual játékosok igazságtalansága és zsarnoksága. :D Szóval, az nekem ne papoljon arról, hogy egyesek szemellenzővel néznek Blizzardra, aki annyira komolyan veszi ezt a nyamvadt játékot, hogy büszkén rakosgatja ki ide az ezzel kapcsolatos hülyeségeket, mintha egy Gandhi idézet lenne...