Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
játszhatod egyböl

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Machintosról játszik valaki? A kérdésem azért lényeges ( de lehet bugyuta) hogy ha kijön a kiegészítõ egybõl lehet majd mac klienst is leszedni, vagy azt X idõ után szokták kiadni? Vagy jelen esetben ez most nem fontos mert kliens marad és csak updateeli a játékot?!

Ha jól tudom pont ezért volt váltás, hogy ilyen ne fordulhasson elõ többet, legalábbis facebookon ez volt olvasható. Hála Istennek azóta többszöri rendelésem is probléma nélkül zajlott és azóta csak pozitív a tapasztalatom players.hu -al.
Ugyanez a helyzet csak nekem 2 hónap igérgetés, számos levél váltás után durrant el az agyam és a belengetett feljelentés után érdekes módon 1 órán belül meg volt a pénz.
Fehércsoki: Ez is egy éve volt, de nem gondolod ha egyszer átvertek akkor mégegyszer próbálkozok. 😊

GT: Halboy

yesname
Nekem is volt gondom velük. És igen át voltak baszva az emberek. Nem tudom mostanában mennyire õszinték, de akkoriban raktáron lévõnek írták ki a játékok nagy részét, melyek nem voltak raktáron. Belefutottak emberek - köztük én is -, akik hittek az infóknak. Én a kód 1,5 hétnyi ígérgetése után untam meg és kértem vissza a pénzt, amiért 1 hétig könyörögtem és majdnem újabb 1 hét kellett hogy meg is kapjam. Mindezt feljelentés után, mert meguntam a visszautalási ígérgetést. (Ezt visszavontam miután megjött a pénz.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

<#vigyor5><#mf2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

<#idiota><#idiota><#idiota>
mármint, hogy miért lehet...nem úgy lesz, hogy acc.bound az is?Amikor kijött az elsõ 2-es patch, nem lehetett venni.

hogy lehet goldot venni? 😄😄😄😄😄

us.battle.net / gift

Szombaton kerek 9 volt ezzel a módszerrel nekem a standard, nem a legeslegolcsóbb, viszont az átlagnál (10) még így is olcsóbb, és mellette a legmegbízhatóbb forrás.

Amit hozzátennék, hogy a megadott emailre elõször egy kód jön, hiába van rajta B.Net acc, nem teszi rá direktbe, hanem be kell aktiválni minden esetben. Ezt érdemes minél elõbb, akármilyen biztonságos az email fiókod, jobb minél hamarabb véget venni annak az állapotnak, hogy ott pihen benne egy bárki által, bármikor felhasználható kulcs...
Azért kérdeztem, hogy volt-e már itt dolga valakinek velük, ennyire egyszerû.
Én meg nem ítélkeztem, csak láttam, hogy van aki nem ajánlja meg van, akinek megjöttek a kódok, csak lassabban.Ezt megerõsítendõ kellett volna, vagy kellene vélemény, ennyi végülis.
Egyébként ott PH-n is biztos fel van vázolva a szitu, hogy mit csináltak, most nem volt idõm átnézegetni x mennyiségû hsz-t.De, ha azt mondod jók, akkor végülis ok.

Fehercsoki
Rákerestem neten ezt közel 1 éve írták róluk, nem tudom akkor mi volt, de szerintem nem ilyen régi üzenetek alapján kéne megítélni õket.

Fehercsoki
Ja és pesten személyesen is át lehet venni tõlük a játékot.

Fehercsoki
Nem értem miért kell úgy szidni valamit, hogy semmilyen konkrét problémát nem ír le az illetõ... Egyébként olyan probléma volt náluk régebben, hogy késtek a játékok, ezért a vásárlóknak is késõbb tudták csak küldeni a kódot, ez nem az õ hibájuk, õk sem kapták meg idõben a kódokat, pont ezért váltottak most, egy megbízhatóbb helyrõl szerzik be a játékokat, amik már dobozosan is megvásárolhatóak, így már valószínûleg nem fognak késni, sajnos ezt sokan úgy értelmezték hogy akkor õk rögtön át lettek baszva és rögtön mindenfelé terjesztették is ez.(ha a játék késett felajánlották hogy visszautalják a pénzt) Én egyébként PH-n keresztül vettem tõlük eddig a GC-t, pár nap késés volt mindig, de semmi komoly.

Ja, ezt azért írtam, mert nem válaszolt senki.

na nem tudom, valaki akkor rendelt már players.hu-ról?vagy miért gondoljátok, hogy megbízható?

PH-n ezt találtam, nem 5-10 hsz-es friss regtõl, hanem régitõl :

"Na, sajnos saját tapasztalat: a players.hu (D-Market Hungary Kft.) NEM megbízható. Remélem a PayPal tud velük valamit kezdeni.
Érdemes õket elkerülni és inkább befáradni egy valós boltba."

Mindenféle szar kering a neten...van, aki azt mondja jó, van aki azt, hogy kamu...Csak kíváncsi vagyok 😊

Huhh, nekem elitbõl szinte semmi nem pottyant idáig, ellenben mezei ellenfelekbõl, ládákból, és mindenféle rombolható tárgyból hullott már sok minden. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hogy lehet beállítani hogy ne a c meghajtóra telepítse?
O.o lol az mi?!?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

<#banplz><#csodalk><#taps><#eljen><#nyes><#wow2><#finom>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

*eddig is

A hordókat eddig szerettem törni 😊

LocalPatriot
persze, értem én, csak mégis nagyjából mikre érdemes pontot rakni? Pl area dmg-t ajánljátok? Offnál pl éneddig csak a crit dmg-re raktam pontot, mert úgy néztem akkor a legtöbb a DPS-em. Lehet már itt el is szúrtam. Valamint a másik ágnál csak a mana költség csökkentõs buffra nyomtam a pontokat.
Érdemesebb lenne másra? Tehát csak ilyen WD-re jellenzõen mikre érdemes tenni?
Zenszkij
Is-is. Vannak nagyon jo legek, amik pl megidéznek random treasure goblinokat, vagy egy treasure goblin szaladgál melletted és random dob itemeket, vagy ha useolsz egy shrinet érkezik a bonus elit pakk. Bármi játszik. Sõt hovatovább, minden szutykot törj szét, nekem a legtöbb leg ilyen szutyvadék hordókból esett.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mostanában miket érdemesebb farmolni leg/set cuccokért? Elit pakkokat, vagy inkább quest bossokat?

attiGT
Attól függ milyen buildet használsz.

Tegnap este, nagyjából 2-3 óra alatt esett egy SOJ, egy inda gatya, két legendary crafting könyv, egy leg. kétkezes staff és egy leg. egykezes spear.
Nem esett az vissza. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tatyla
szerintem meg mult heti patchel visszább vették a leg meg a zöld droprate-jét,mert azóta nem esik szinte semmi bármelyik szinten is legyek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Nemtom. Neten találtam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez milyen szint? Torment 80?
LocalPatriot
Na az nekem is kellene.
Hétvégén vettem mondjuk egy új daggert neki, mert ugye life steal már nincs, így a mana knife-nak értelme nincs.

Ám van itt valami pro WD? Tanács kellene a parapontok elosztását illetõen.
Oké köszönöm akkor Torment I-en farmolok hátha esik egy jó egykezes WD fegyó 😊

Nagyonjó kép meg lemaradt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

LoLwut.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Zenszkij
Jelenleg abszolút nem mérvadó a leg drop szempontjából, max több XP-t kapsz. Ez 70-en változni fog.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én személy szerint úgy tapasztaltam hogy magasabb tormenten sûrûbben esik.

Fpocok
😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet hogy hülyeséget kérdezek és volt is róla szó. a Torment erõsség növelése megemeli a leg drop gyakoriságát is, vagy annyira nem kell figyelembe venni? Köszönöm válaszokat.

sz4bolcs
jaj de akad 😞😞😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Indul a stream, ha valakit érdekel.

coolpet
ok restart nert mar 3x probaltam

Battletag: coolpet#2467

tugyiti
A hiba az ön készülékében van,sztem zárd be indítsd újra ,ha nem megy akkor valami más gáz lesz ,restart gép esetleg.
coolpet
Elmegy felig a csik, es hibat ir ki, nektek?

coolpet
updating battle.net agent...
mi van mar megint? mar 5 perce erre varok

skinnyman
Most nem konkretan az armor-rol beszeltem, hanem altalanossagban ehp-rol, amibe nyilvan az meg az allres is beleszamit (ez a ketto elvileg egyforman kene h beleszamitson), es dodge, block is.
Amugy jah, a life regen is skalazodk ezekkel, meg gyakorlatilag minden ami eletet ad - szemben azzal ha csak a vitality-d sok, akkor egyik ilyen sem skalazodik es semmit nem ernek.

Regards,

A 4/2es affix roll bevezetese utan mindossze 2 classt lattam PTR-en T6on farmolni, barbar es dh. Tudom, 60on a wizard az istenkiraly, de 70en volt az. Barbar es dh kozul is egyedul dh-rol hallottam hogy solo megolte uber diablot T6on.
Sziasztok,

Én is lassan visszatérnék. Van/volt egy p100 as DH és egy Barb-om. Ahogy olvasgattam a WW buildet lehúzták a WC-n. Van még értelmes csukotszemmel farmolós build Barbra, vagy teljesen benerfelték? DH mennyit javult 1.08 óta, lehet már értelmesen haladni vele, nehezebb szinteken is?

gg
Klemice
na most a wizzel vagyok úgy, hogy 1 milla a taff és csak 60-70k a dmg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;