• bélanéni #70851
    Erre tudom a választ, kb. 400 órát öltem az egyetlen Wiz karakterembe még a 2.0.1 patch előtt, főleg 2012-ben, azóta nagyon hanyagoltam a játékot, számomra az AH agyonvágta a játékélményt (ezzel nem vitát akarok indítani). Viszont most 2.0.1 megjelenésekor kezdtem egy barbárt, imádom, és a lényeg, hogy kezdetektől Torment1-en nyomtam, úgy hogy minden cucc ami valaha rajta volt menet közben én magam találtam, tehát semmi "csalás", külső segítség nem volt. Néha-néha kellett visszavennem Masterre 1-1 elite csapatnál, mert néha szinte esélyem sem volt legyőzni őket, ez elsősorban már magasabb (30-40) szinten volt, addig végig T1-en mentem. Számomra igazi élmény volt, mert volt kihívás, és finoman szólva nem 2 ütés volt egy alap monster lecsapása. Szerintem érdemes T1-en nyomni, mert nagyobb élmény és kihívás is egyben. XP tekintetében természetesen baromira megtérül, időben nem később éred el a LVL70-et, nekem kb. 25-30 órába telt így. Szerintem normal fokozaton is eltart eddig. Az 5 ACT lejátszása előtt már elértem a LVL70-et.
    Azóta 130-as Paragon vagyok, egy viszonylag jó "gear"-el, 1 buffal 710k az alapsebzésem.