• hawkie22
    Ahogy kigyi kolléga is mondotta, érdemes alacsonyabb szinten is már partyban menni, ott lehet, hogy kicsit több dmg kell átlagban, viszont jobban védve vagy, mint soloban. És az xp is sokkal gyorsabban jön, ráadásul ha mondjuk haverokkal mész és van a partyban barbár vagy crusader, akkor a nekik kiesett cuccok közül, ami esetleg nekik nem kell, öltöztetheted magad.

Vagy ha soloban akarsz továbbra is fejlödni, akkor irány hard bounty, esetleg expert. Nekem a teljes 5 act hardon rengeteg szintet adott, lvl51-ig egy teljes 5 acton átivelö bounty + 1 rift. Utána lvl51-lvl66 volt még egyszer hard bounty (a teljes 5 act + rift). 66-tól meg már találsz publicot minden szinten. Én így fejlödtem.
    Ha van gold meg crafting mati, akkor fejlödés közben craftolni kell, abból elég jól túlgearelheted az adott nehézséget.
    Nem egy papír karakter, én a Laws of Justice-t lecserélném Laws of Valor/Critical-ra.
    Blessed Hammer mehet a Lightning rúnával, Justice-ra meg a Cracked-et raknám. Több ellenre hat. :D Az Iron Skin-t vagy Steed Charge-ot meg lecserélném Phalanx/Bowmen-re. Heaven´s Fury maradhat. A fegyóba kéne socket, de sajna nem tudsz levenni statokat róla, amit átenchantolhatnál.