Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #70750 A nezetkulonbseg abbol szokott adodni, hogy az alkalmi jatekosok a vilagert nem ismernek el hogy az o nezopontjuk/a jatekba fektett ido/ a szerzett tapasztalat es ugy altalaban az idointervallum amiben elhelyezzuk a dolgokat nem egyezik meg egy olyan jatekoseval aki az emlitett szempontokban 10x tobbet tesz oda-ugyanabban a vitaban.
De ami a legboszantobb, hogy veszelyeztetve erzik a jatekelmenyuket csak mert valaki egy vitaban olyan dolgokat mond, ami nem egyezik az o velemenyukkel.
Lehet egyetnemerteni azokkal amiket szoktam irni, de akar tetszik akar nem attol meg ott van az oka is, csak mar annyira nincs kedvem mindig idezgetni, hogy pl esz nelkul nerfelik a Shard of hatet es kiderul mennyire nem ertenek az altaluk tervezett jatek mukodesehez, mekkora vicc hogy szetnerfeltek a berserkert es a perma archont, de a jelenelgi dominans specc T6on Alkaizernel a WW, Avoid perma Archonba nyomja Unityvel stb stb stb
Ehez kell hozzatenni, hogy van aktiv feedback a jatekosoktol, nem az alkalmi siras, hanem komoly dokumentalt feedback es ennek ellenere hulyeseg hulyeseg utan omlik ki a Blizzard konyhajabol.
Es en vagyok a hater. Hat legyen, utalom oket hogy 10 eve amiota megvannak felepitettek egy legendat es az utobbi 3-4 evben le is romboltak, de nem am csak ugy hogy vannak alkalmi elegedetlenkedok, hanem ugy, hogy egy ket "rajongo/elegedett jatekos" kivetelevel tomegesen fordultak el az emberek toluk, a 3 stabil franchisebol 2nel tobb mint 60%al(sajat becsles a forumok bongeszese alapjan) visszaesett az elofizetok szama, ez azt mutatja hogy nagyon nagy a baj a Blizzard haza tajan.
Nem kell ketsegbe esni, remelhetoleg a kieg nem lesz roszabb mint most, es ahogy a vanila eseteben is vegul engednek a jatekosoknak, ugye bejelentettek a rendszeres heti csutortoki theorycraftot, mas kerdes mi lesz belole, de hatha.
Es meg valami, a TLDR, nekem nem okoz oromet ez a sok okorseg, amivel rontjak a jatekelmenyemet, epp hogy bosszant, ha az alkalmi jatekost nem zavarja, rendben, oruljon neki, de ne akarja nekem megmagyarazni hogy ami most van miert jo, mert egyaltalan nem az, meg akkor se ha neki ez meg belefer.
Lattam, hogy tudnak jobbat es latom hogy ahoz kepest ez milyen keves.
Ilyenkor nem tudok orulni egy olyan infonak hogy Bobby bacsi tavaly 9 millot kapott premiumnak...