• dantor7
    Annyira... durván el vagy tévedve.

Figyelj, én, aki szinte csak olvas, ezt látom:
    1: szidod a blizzardot, hogy régen jobb volt, hallgattak a playerekre
    2: szidod őket, mert szar a drop rate

namost 1+2-t kombinálva, Diablo 2-t szeretted (hisz a blizz régen jobb volt), és régen jobb volt a drop rate.
    Ajánlok figyelmedbe egy oldalt:
    http://dropcalc.silospen.com/item.php

Itt pl, egy 8 playeres partiban, 500 MF-el, egy Windforce kiesési esélye:
    1:636634

Ezt érzékeled? Hogy rettenetesen sokat kellett gyikolni ahhoz, hogy egy kurvajó item kiessen?
    Meg hogy d2-ben "magatalálós" karakterekkel simán végig tudtad ütni hell-t is akár? Tehát nem is volt *szükséged* jó cuccokra.
    Nyomtuk mind a bal és jobb gombot mint a hülyék, mert _AKKOR_ az volt ami lekötött.

Most sokakat ez köt le, és frankó csicsás a D3, baromi jó vele grindelni, élvezni ahogy szétrepkednek a szörnyek... És ha esik valami upgrade, örülünk.
    Ha esik valami Torment-only set, vagy valami amin brutál bónusz van (barátnőm wizardjának esett olyan 1kezes, amivel 1 helyett 4x robban az explosive blast. előtte sosem használta a spellt, most a kedvence, nyílván), akkor meg ismét új lendületet kapunk.

Ezerszer jobb a D3 mint a D2 volt.
    De mára már akkora a piac, annyiféle stílus van, annyi mindennel *jó* játszani, mivel pár fejlesztő is frankón felnőtt a blizzard szintjére, és az embernek meg egyre kevesebb ideje van, nem kell leragadni évekre egy játéknál.