Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és most jön a 30. ! karakter...
Nem akarok reklámozni, akit érdekel az megtalálja, csak figyelemfelkeltésnek gondoltam. Én is Diablózom/Diablóztam, az elsõvel kezdtem még a megjelenésekor - tehát nem vagyok már mai gyerek - és bárhogy is csavarják ezt az Okosloot2pontakármennyit, itt már valami mást kéne mutatniuk. Egy free-to-play szuperhõsös hack and slash játék (ami valamilyen szinten mégiscsak Diablo-unoka) frankón átveszi az elsõséget a nagy öregtõl.
Jó, nem prejudikálok, én is letesztelem a kieget, de gyanítom, hogy nem sokat fog változni az, hogy a M*rvelHeroes sokszorta több élvezetet, élményt, feelinget nyújt egyetlen este alatt, mint a Diablo3 egy hét alatt...
Peace 😊
részemrõl az elsõ 15 évben megvoltam AH nélkül, az utobbi 2 évben elviseltem, de a tovabbiakban azthiszem nem fog hianyozni.
nem penzkereses miatt jatszok, hanem mert szorakoztat, kikapcsol, megnyugtat.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
+1
4-5 óra torment1 farm alatt nem esett semmi upgrade (de még megközelítõleg sem..)
max. azok érezhetnek "hatalmas" változást akik hamar abbahagyták anno a tápolást, de ez is csak a 200-300 közötti main statos droppoknak köszönhetõ
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mert ugye, átlagvásárló kevés idõvel, ne akarjon már a legerõsebb szinten tolúlni (bár most még mindig van esélye, hisz van AH nincs legacy Acc.bound, lehet jó geart venni), de az non szensz, hogy 100 óra alatt kiessen, minden karakter típus, minden slotjára a top item..elég õrülten hangzik.Átlagvásárlónak kompromisszumokat kell kötnie, a jövõben pedig még inkább, mert nem lesz AH...ha a heti pia,vagy cigi vagy csoki vagy mittoménmi adagot pár itemre költené-költötte volna, jó gearje lenne, kevés beletolt órával is.
Kérdés 2 : Azért mert átlagvásárló nem látja át, és ha azt mondják, ez jobb, akkor elhiszi és megveszi (nameg húdejó nics ÁHá akkó biztos jó lesz).Mondjuk, aki kevesebbet játszik, annak tuti jobb lesz, mert eleve szotyi gearrõl indul.De egy idõ után, ott is falba fog ütközni.Mindenki mással szemben faszság lenne, ha pár ora alatt minden slotra kiesne az adott lvl top gearje.
Átlagvásárlónak mióta van több ezer órányi felesleges ideje azzal szórakozni hogy szerezzen 1-1 upgradet és egy RPG hack and slash helyett AH szimulátorosdit játszani?
Második kérdés:
Miért vennék ugyan meg a kiegészítõt ha tudnák mi várna rájuk?
Te, meg az a pár ember nem fogjátok egyedül eltartani a blizzardot. AH meg hiába van most ha a kutya sem játszik már vele és nincs pénzforgalom.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elõször is én játszottam bõven a játékkal, funból is, meg, h zsozso jöjjön be belõle, ami jött is bõven.Kb 2500 órám van benne szerintem, úgy, h fél éve nem játszok csak flipping, szóval van némi tapasztalatom elmondhatom, és EBBÕL kiindulva mondtam azt, amit.
Az, hogy feltorlódtak a cuccok, és vszínû ezért lett szarabb a loot (kb tavaly áprilistól) ennyit bírt az örökéletû cucc, mármint, hogy ha sosem törik szét az item..és erre sincs jól balanceolva a loot.Ami felett elsiklotok az több dolog is, én tavaly áprilisig elég jó itemeket ütöttem ki, azt nem tudom, hogy akkor hány óránál tartottam, olyan 2000 körül.És az alatt, minden slotra kaptam elég jó itemet.Olyat, amivel inferno 1-2 simán farmolható, vagy még feljebb is.KB Április után viszont fal, és nem kaptam komolyabb cuccokat 1-2 hónapon keresztûl, így hát hagytam a farmolást.
Ezért sem tartom jogosnak a sírdogálást, hogy nincs normális loot, mikor potyogtak bõven..igaz, nem 100 óra alatt esett ki minden, ez szimplán hazugság volt, hogy szar a loot...és pszihológia.Mert amúgy mi az istenért kellene mindenkinek mp10-et farmolni, és azért, mert látta, hogy mi a top item AH-ban....és az alapján (is) ment a hiszti..Annyiban igazat adok, hogy egy idõ után szarabb lett a loot, de még akkor is el lehetett lenni amúgy kazuál józsikának is, de, akinek nincs pénze inkább hisztizik.Mire jó ez?Hát arra, ami hiányosságot meglovagoljanak és megszüntessenek egy jó kereskedõi platformot.A sok impotens vérpistike sirdogálása miatt, inkább bezárják az AH-t.
Amit nem tartok jó döntésnek, de az egyik legköltség hatékonyabb, mert nem kell durván ráfejleszteni és költeni így, fogtak egy jobb loot rendszert, minden acc. bound és kész.Ahelyett, hogy próbálták volna a kettõt jól összebalance-olni, mert össze lehetne.
PTR és eddigi 2-es lút alapján, pedig azt mondom, hogy kevesebb esik, jobbak esnek, mint a végét járó elõzõ lút rendszerben, de nem számottevõen és top itemek itt sem fognak potyogni sûrûn.Már azt látom, hogy több ezer órát kellene eltöltenem itt is, hogy a mostani gear-emet lecseréljem (ami nem egy nagy kunszt, mp7 elég gyorsfarmra elég kb)...ha hisztizõs vérpistike lennék, erre is azt mondanám, hogy 1 kalap szar..de biztos, hogy lesznek olyanok, akik mondani fogják..de akiknek szotyi gearjük van, azoknak tetszeni fog egy darabig.Én így látom, ennyi.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja, csak ezek a játékok pont akkor és azért jók, ha neked esik valami és nem meg kell vegyed, mert nincs semmi.
Ennyi erõvel játszani sem kellett vele, mert AH ügyeskedéssel fel lehetett öltözni ... azaz elég volt csak az AH-val 'játszani' 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Þór vígi þessi rúnar
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Amúgy ha pedig a játékot élvezi valaki és nem érdekli, hogy minden sarkon jobb cucc potyog-e annak ellenére hogy nincs rákényszerülve, akkor nem mindegy?
Elõbbit függõségnek hívják, ami tulajdonképpen egyfajta szerencsejátékfüggõség. Utóbbit pedig felhõtlen szórakozásnak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
más: néha esik olyan source és wizard hat amit a wizardom nem tud felvenni (60-as karakter, level 59-60as cuccok)... wtf?
és mi értelme volt kivenni a permafreeze buildet ha most meg van permastun?
Ez a dinamikus nehézséget úgy kell érteni, mint a B2-ben? Hogy az ellenfelek is szépen felskálázódnak? Vagy azért megvannak nehézségi szintek szinthatárai?
A régi loottal persze lenne sírás, az egy katasztrófa. Az AH-t csak a mindentazonnalakarokminimálbefektetéssel vérpistikék sajnálják.
Elövettem kicsi kis varázslónömet, mondom nézzük meg Master-en. Lvl 60, Paragon lvl 2. Kb. fél óra játékkal léptem 4 Paragon szintet.
Nem gyors ez egy kicsit? Vagy ennyire jól adja az XP-t kisebb szinteken?
Ja, másik, a Paragon szint meddig mehet fel? Lvl 150 vagy 200? Vagy maradt 100-on?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tegnap vettem merchantól pár cuccot, és kb egy óra játék után a lootból simán famolok expert fokozaton. Ma lehet már megyek egybõl torment 1-re.
Viszont lenne pár kérdésem. Van értgelme most gem-eket venni AH-ból?
Hogy lesznek a gemek a kiegben? Úgy rémlik, mintha a marquis már semmit se érne ott...
Valamint, a paragon pontokat, bármikor, bármennyiszer lehet resetelni?
haha, hc-n ez azert mashogy van 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Másrészrõl, érthetetlen számomra, hogy miért nem balance-olták az AH-t és a Loot-ot?Felezték volna a max bo limitet, és a tárgyak meg eltörtek volna simán x idõ után...Így sokkal több ember kaphatott volna (játék közben!), jobb cuccokat, mindig cirkulált volna...nyilván nem top geart, de olyat, aminek egy átlag józsika örül, és nem érzi úgy, h kivan bszva vele...mert a kiütött itemek feltorlódnak az AH-ban és a usereknél és a blizz meg osztja úgy mint a cukorkát, törni meg nem törik, szóval sakk-matt.
Sokáig csinálták az ah-t, legjobb platform, erre meg sem próbálják balance-olni...és kapunk ilyen lút2es mutáns szart.Megszokta, hogy több buildet kipróbálok, és ne kelljen már 1000-2000 órákat farmolni, 1 rohadt itemért...csak bementél AH-ba, megvetted és mehetett a fun...vagy a craftinghoz való cuccokkal.Aha jó poén pár óráig, de nem 1000ig...szóval, sztem szar döntés volt elvetni.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/sp1gu
normál = ilyen nincs most 2.0 után
nightmare = na ilyesmi most a normál
hell = hard talán most vagy expert
inferno mp0 = master
inferno mp 1- 10 = torment 1-4
torment 5-6 meg még nem volt nehézségbe majd meglátod mikor törlöd az izzadtságot a homlokodról 😊)))
Ezek után azt hinném, hogy könnyebb lett a játék, de közel sem. Több monszta jön, mint eddig és ütnek is szépen (már értem miért dobál ilyen jó cuccokat a játék).
Na végre. Így már van értelme a játéknak. Jól díjaz a játék és kihívás is van benne! Pirospont a Blizzardnak. Nagy kár, hogy anno 2012-ben ezt nem így adták ki...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
576-nál 18999 Ft + szállítási költség
Media Markt: 19999 Ft a CE, nincs szállítási költség, viszont van Diablo 3-as füzet és póló (+ aki közel van a tûzhöz még posztert is kap).
Konzolok szervize boltban 18200 Ft, de õket nem ajánlom semmiképp. Még õk sem tudják mennyi a szállítási költség. Egyik játéknál 900 Ft-ot írnak a másiknál már 500 Ft-ot. És, mikor a futár hozza a csomagodat, akkor jössz rá, hogy nem 900 és nem 500 Ft volt a szállítási költség, hanem 1800 Ft. Amúgy a futárcégük is pocsék.
CD Galaxisnál nekem a GLS-el még nem volt gondom, bár most PickPack pontra rendeltem a csomagot, mert az nagyon közel van a munkahelyemhez és megspórolok 1000 Ft szállítási költséget. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319