• mikromanus
    Ja. Nem stimmel. Kölyökszöcske vagy a vöröshangyák közt. Türelmetlen, peches és lusta vagy. Miért kellene elsőre mindennek jónak lennie? Szépen lassan minden lecserélhető legendre (mondjuk gyűrű-amu lehet rareban is versenyképes é sha nem tűz ágon nyomulsz, akkor esetleg a kesztyű). Amelyik karakterrel aktívabban játszok azt simán tudom is upgradelni. Kadala-gamble, cache, dropok, meglévő más kasztos itemek enchantja (fegyveren ment ez is). Sima ügy. A rare csak átmeneti pótlás amíg nem jön a kívánt legendary sok-sok plusz statponttal és extra jellemzővel. A drop meg olyan amilyen. én a rare elitnél a nulldropot szeretem. Néha előfordul. A sárga item az nálam most már csak gold forrás (vendor), a kék craft alapanyag, a fehér meg csak becsúszik, vagy kell a legendary crafthoz. Nem olyan veszett összetett ám a játék. 6-12 karaktert tuti full set és legendaryba öltöztetni viszont elég sok idő lenne. Egy-két főbb karakter emberi időben megvan. Nem tudom mit csinálhatsz másként. Elég kevés aktív haver akinek nem jut idővel jobb legend/set a legtöbb slotra...