Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #70715 Te nagyon erolteted, szoval en nem latom a kerdeseidet,lassuk te mit latsz. Van ugye az az alapszitu amikor alpha fazisba kijonnek egy nagyjabol kesz dologgal megmutatni mi hogy fog kinezni, akinek megmutatjak(a jovobeni vasarlo) az jelzi, ember ez nekem nem tetszik, Blizzard reakcioja: na menj te a picsaba mi jobban tudjuk.
Ezt igy megerted vagy probaljam meg jobban?
Ehez tapsolsz te kemenyen.
Miert varom el a Blizzardtol hogy legyen megint A Blizzard? Igazabol jo kerdes, de en legalabb nem adom fel hogy egyszer eszbekapnak, te meg jol elleszel barmi is tortenik, neked jo ez a kozepszeru akarmi is amit a regi hirnevuk arnyekaban arulnak.
Ami a konstruktiv kommentjeimet illeti, igazan eloashatnal mar TE valamit, mert szerintem EN vagyok az, aki class kerdesekben a kezdetek ota velemenyt mondok, forrast mutatok, hireket mutatok.
Es igen, a Blizzard North megszun(tet)esevel eltunt a hoviharbol a sziv es a kreativitas, egy suket tucatjatekfejleszto lett aki a marketingen kivul nem sokat tud felmutatni.
Ha ennyire zavar a velemenyem ott az a kis nyilacska, batran kattingassal, mivel ugyis boki a csorod amiket irok igy megsporolod magadnak a gyomorbajt.