Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cleric #70710 Hát ezeken felröhögtem, komolyan :D
"Amikor egy diablo3 jatekos panaszkodik az a Blizzard szegyene."
A fórumok a béta kezdete óta picsogással vannak tele! Gondolod, hogy tudna olyat csinálni a Blizzard, hogy ne ez legyen?
"Nem lehet mindenkinek a kedvere tenni, ez igaz, de olyant eddig meg nem lattam, hogy en venni akarok valamit, de az elado megmondja nekem hogy mi a tuti, mert o jobban tudja."
Ez is tuti! Mondj már egy példát, ahol ez NEM így van! Ha veszel egy processzort, akkor az olyan amilyennek TE akartad, vagy olyan, amilyennek a gyártó kitalálta? Vagy veszel egy játékot (hogy ne menjünk messzire), melyik az, ahol neked beleszólásod van a játékmenetbe, a skillekbe, a sebzésbe, a tárgyakba? Mondj példát!
Totál elvakult haterek vagytok, fel sem tételezitek, hogy nem mindenki hülye a Blizzardnál, mert ti aztán jobban tudjátok. Jelentkezzetek hozzájuk game designernek a fasza ötleteitekkel, meglátjuk mi lesz. Persze attól, hogy itt az sg-n osztjátok az észt, ahelyett, hogy megírnátok nekik, hogy mit kéne csinálniuk, attól aztán jó sok minden megváltozik...
Ha meg egy ennyire szar játékba (és visszanézheted a hozzászólásaidat, mennyire szarnak tartod) beleraktál 3000 órát, akkor mazohista vagy ostoba vagy.
Azt már nem is mondom, hogy olyan játék is tök sok van, ahol pénzt kereshettél a játékkal, olyan pénzt, amiből tankolhattál az autódba vagy pizzát vehettél rajta.