Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #70706 Na még mielőtt überkockának hiszel, 200 órát nem tettem volna bele, ha nincs AH, sőt lehet meg sem vettem volna :D De mivel, egyébként szeretem a diót, meg az eur-t, így elég jól jött, h szórakozással is tudtam keresgélni, minden mellett... :D Kivéve az utsó fél-3/4 év, az lootra már szörnyű volt, szal konkrétan nem játszottam, csak biznisz.Pénz szempontból jó, játék szempontból nem fair és unalmas.Ezért is mondtam, h mi lenne jó, h változna, lehet blizznek kellett volna mondani :D
Az én esetem más am, szóval úgy nézd, hogy én heti pár alkalomszor pár órát, csak úgy ülnék már le, ha kapnék cserébe új dolgokat..szerintem egyre többen lesznek így amúgy, mivel még1x említem 2014 van.Egy 14-16 évest lehet leköt egyébként (vagy atom fanatikokat) a játék több időre csak játékként, non-profit állapotában, de változatosságra vágyó, idősebb arcokat kötve hiszem.
Így nem jósolok neki túl nagy jövőt egyébként, és nem azért mert rossz, mert nem rossz a kieg csak KEVÉS, motivációra/innovációra is és "matériára" is.Ennyi..nekem kb 2 hét elég volt, elértem egy jó szintet, amivel t5-ön is elbohóckodok, ha kell, de a továbbiakban nem motivál sajna.Ha a száraz tényeket nézem, 2 hétért nem érte meg a 9k pénzben.