Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #70705 Vannak ezek a szavak hogy lenyugozo, varazslatos, magaval ragado, lehet hogy a mai jatekosoknak elcsepelt/kozhely de valamikor a Blizzard jatek egyet jelentett ezekkel a szavakkal. Nem csak egy masik jatek hanem A jatek volt, ha azt a Blizzard adta ki.
Az a 12 millio ember aki megvette a vanila Diablo3at az valojaban ezt akarta, nem egy szepen csicsaba becsomagolt de valojaban kalap szart amit kapott.
Nezd meg Blizzard Entertainment Missio Statement, ha erted, akkor rajossz hogy amit muveltek a vanila jatekkal az ennek a megcsufolasa.
Amikor egy diablo3 jatekos panaszkodik az a Blizzard szegyene. Nem lehet mindenkinek a kedvere tenni, ez igaz, de olyant eddig meg nem lattam, hogy en venni akarok valamit, de az elado megmondja nekem hogy mi a tuti, mert o jobban tudja. A blizzard pontosan ezt muveli gyakorlatilag minden franchiseba es szepen esik is a mmegbecsulese a jatekosok koreben ennek megfeleloen.
Visszaterve az alap kerdesre, mit varok en 3000 ora jatek utan? Ugyanazt amit a 3000 ora jatek alatt mindvegig, hogy hol van mar az a telibebaszott LEGENDAS DROP!
Nem ez a(fos)narancsszinu locitrom, hanem A legendas, az amitol kiugrok a szekbol hogy vegre megvan, a jatekelmenyt varom, ami nincs, dogunalmas grind van jutalom nelkul.
Az uj paragon portrek, hat letettem azt a nem tul sok hajamat, latva mekkora erofeszites volt es mekkora eredmeny.Belemerulhetnenk meg sokmindenbe, hogy vajon szandekosan cseszett el mindent a developer team, vagy megint csak tesztelnek valamit, mint az AH-t a Titanhoz? De miert kell ehez elrontani egy jatekot amiert meg penzt is kernek? Annyi miertet lehetne kerdezni csak eppen felesleges, mert ma mar mindenki kozonyosen elkonyveli, hogy mi a francot akarok meg ha 2-3 napig lekotott a jatek, ma mar ez is hihetetlenul nagy eredmenynek szamit...