Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #70698 Nekem nem kell megmagyaráznod, h milyen játék..úgy gondolom, eleget toltam bele 3000+ órával és nagyjából tudom, hogy hogy működött és működik a dolog.Teljesen más dolgokról elmélkedem, ha nem tűnt volna fel.Az elején, nagy mf-el simán potyogtak a legek, majd, ahogy tele lett ah úgy lett egyre szarabb, utsó 3/4 évben én is csak flippingeltem, nem játszottam már.Nem is azt mondtam, hogy az akkori balance a lootnak és ah-nak jó volt..mert nem volt jó az igaz (játék szempontból-de ezt már soxor elmondtam), de úgy gondolom, nem lett volna kötelező kinyírni.Viszont érdekes azt látni, hogy a kinyírás ellenére csak ennyi fogyott a kiegből...ami számomra inkább azt sugallja, h egy hangos "kisebbség" nyígott ezért leginkább...legalábbis a 12m+ mennyiségű emberhez képest.Másrészről,csak megint elmélkedés szinten, már megkérdőjelezem a fix pályázást 2014-ben.Ne legyen full wow mmo rendszerű, de jópofa lehetne 2-3 havonta egy-egy new dungeon, 1-2 új skill, monszta, pár küldetés stb.