Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
faber #70665 Ennek ket oldala van. Persze, az jo, hogy azt jatszol amit akarsz...de szerintem a nagy szabadsag oda vezet, hogy nincs rend, nincs kontrol, es mindenki egyenileg lehet hulye.
Crusa tankol?
Ah, biztos vannak nagyon pro meg ertelmes csapatok, barati teamek... de en altalaban azt latom, hogy k**vara nem ez a tipikus, egy atlag random jatekban sokszor mar a rift masik vegen van, mint mondjuk a magek...(vagy forditva, a magek vannak fenyevekkel elorebb)...mindenki dps freak, nem erdekli oket a csapat vagy a masik.
MMO igen, kicsit sarkithato a raidek miatt (en konkretan azer hagytam abba minden MMOzast, mert tokom kivolt azzal, hogy 25 - 40 emberre varva toltsem az esteimet), de a partyk, es a szerepek szerintem jok voltak. Es elobb- utobb mindenki talalt maganak partyt (kiveve lol rugok, amikor eppen tengernyi volt), healer, tank, dps....
Itt belepek, es rogton talalok...ez jo...de altalaban semmi mas nincs, mint celtalan kattintgatas, es imadkozas hogy legyen socket a kovetkezo ovon vagy kardon...ez egy darabig jo, de hamar unalmassa valik. MMOban ha akartam, dps voltam, de ha olyan napom volt, akkor healer karakteren egy teljesen mas dolgot csinaltam masnap. Nemely mmoban, mint pl. Secret World, ehhez meg karaktert sem kellett cserelni, csak geart es skilleket...ez azert tovabb lekoti az embert...
A monk damagehez meg: nem azt mondom, hogy nem lehet vele...en t2t mar rohogve tolom, t3on meg figyelnem kell elugralni nagyobb damage spikok elol....de akkor is, ahogy elnezem, a monk maximum damage koszono viszonyban sincs mondjuk DH hoz...ami nem baj, van helyette survivability...csak arra akartam utalni, hogy szerintem csak monk party nem halad ugy, mint csak mage party...holott egy csak mage partynak pont hogy nem kellene haladnia, minden elit groupnak szet kellene szednie, tank hianyaban, hogy mondjuk szukseguk legyen tankra. De nincs. Ergo minden mindegy, nincs metagame.