Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nekem kb 4 napig tartott. Bár én nem 24/7 toltam... Vegyél egy játékot 10-12ezer Ft-ért és majd láthatod meddig tart. Nem igazán jött ki mostanság olyan játék amit 24 óra leforgása alatt nem lehetne végigjátszani.
Arról nem is beszélve, ez azoknak készült akik ezt a stílust szeretik, és így az adventure mód leköti őket. A Skyrimet is kipörgetheted pár óra alatt, és pampoghatsz,hogy milyen kicsi a szavatossága, csak akkor éppen pont a játék részével nem játszottál.
Az meg, hogy milyen cuccok esnek. Barátosnémnak még ÉN SEGÍTETTEM felhúzni a DH-t, és most jobb cuccokban van mint az enyém
Kb 3-4 nap leforgása alatt történt ez. Azért ilyen rövid idő alatt az előző rendszerben ezt nem lehetett megcsinálni. Tény,hogy kell hozzá szerencse is. Ettől függetlenül nem panaszkodom, mert mostmár legalább nekem is van egy használható karakterem, hála ennek a rendszernek.
---
Plusz ebbe legalább fektettek időt a fejlesztők és figyeltek a részletekre is. Szóval, szerintem megérte a pénzét, mert jó szórakozás, és a játéknak ez lenne a lényege.