• Strayhand
    Szombaton toltam egy quest resetet. Az egyik érdekes dolog, hogy elvileg mehettem volna Act5-ben, annak az elejére rakott vissza, nyitva volt a quest. Ez azt jelentené, hogy a garantált legendary-hez elég Act5-öt végigtolni? Végül nem próbáltam ki, előlről futottam végig a sztorin. Nem annyira a legendaryért, csak kíváncsiságból, hogy mennyire jól megy T2. Végül annyira jól ment, hogy Act1 felétől már futottam, amikor beszorultam valami zsákutcába, akkor álltam meg lehentelni az összerántott mobtömeget. Mondjuk volt pár halál közeli pillanat, mert ilyenkor ott volt vagy 2 elit pakk, rendszerint természetesen wallerekkel.:) A másik érdekes dolog az volt, hogy noha csak akkor öltem amikor muszáj volt, ugyanúgy esett a legendary, mintha rifteztem volna. A templar néha leütött egy-egy mobot mögöttem, vagy egy kósza ládából esett ki (és nem mindet nyitottam ki), meg ilyenek. Tegnap meg riftezgettem, de egyáltalán nem érződött jobbnak a droprate. Kadala továbbra sem dobott még leget nekem, pedig egy ideje már csak 5 shardos cuccokat veszek.