Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #70519 Ne haragudj, de a legend és set itemek a játékban szándékosan "nagyon ritkák" . Mitől lenne a legendary legendary ha minden sarkon esne? A túl sok anyag szerintem épp hogy szétcseszné a játékot. Kell valami ami megfogja az agynélküli szerteszéjjel craftolást. Ha tizesével esne minden anyag, akkor ugyanott lennénk mint régebben. A gold lenne a szűk erőforrás. A goldot meg milliárdszámra adták-vették 1.0.8-ban és előtte. Így aki játszik az ismét hátrányba ekrülne. Meg ha mindenből minimális ráfordítással korlátlanul hozzáférhető lenne, akkor kb 0 ösztönzés lenne a játékra. Akkor épp arra panaszkodnál, hogy a játék lapos, nincs hova fejlődni, nincs nehézség, vagy épp hogy minden karakter ugyanolyan. Max rollok, csak pöpec rollos legendary és setek minden karakteren és miért ilyeeen?
Kösz, de nem. Ha neked ez blizz propaganda, meg "fizetett hirdetés", akkor az a te bajod. Másként látjuk a játékot. Ez van. Szerinted szar a játék mer'nem minden max rollos és olyan elsőre amit akarsz, szerintem meg a problémád komolytalan. Megjegyzem én sose voltam kedves ember, így ezt lehet tahóságnak veszed.