• mikromanus
    Hát... már komolyan majdnem sajnállak. Felhúztál és felcuccoltál minden kasztból egyet-egyet 70-re és tele vannak aggatva legend itemekkel és nem esik a legend. Ez tényleg de szar lehet. Most komolyan. Hagyd inkább a fenébe! Szar játék ez. :)
    Nem hiányzik az actonként 6-6 legend és nem is tudom hogy volt-e így számszerüsítve bármikor is. Bőven a "garantált" 1,5-2 óra/legend felett esik most is. Annyira nem érdekel hogy utánanézzek. Így is rengeteg item esik és folyamatosan lehet fejleszgetni. Cefetül szétcseszné a játékot ha még ennél is gyakrabban hullana. A 70-es setek elég gyéren esnek. Blackthornból bezzeg szerintem már minden második embernek meglenne a full setbónusz. Az esik. Ha akarod, ha nem.
    Legendás flail nem esett, de használható legend egy és kétkezes fegyver ami jó a crusadernek is dögivel. Pajzsból meg tán csak egy nem esett még ki. Első 1-2 tucat Kadala gambleból kapásból lett kettő. Mondjuk utána más itemen már nem volt meg a tendencia. Esett ládából, fehér ellenből, elitből és horadric cacheból is (4-5 azonos bounty reward cacheból). A 4-2 primary-secondary "generator" se hibás. Simán jó. Mi lenne benne "elbaszott"? Legendaryn egyébként is néha megszalad 1-2 primary affix és több is lehet a secondary rovására. A "hagyományos" itemek (magic és rare) meg ne lógjanak ki a sorból!
    Itt fikázod a játékot miközben megjelenés óta beleöltél vagy 100-150 órát (vagy iszonyat mázlis voltál)? Hát... csak gratulálni tudok. Mi lenne ha jó lenne a játék?