• Sunrider924
    Melyik karimat nezted?
    Amit hianyolok? ha szepen visszaporgetjuk, akkor kb nem igazan tudom mi is maradt meg abbol a jatekbol, amit Moqueira bemutatott a 6 legendas/1 drb act 3 runbol, vagy a F&F verziobol. Amit kaptunk a 4/2 es egy elbaszott drop generator, amit azota mar 2 vagy 3 izben is hotfixeltek. Ennek ellenere a crusaderemnek nincs egy legendas flail se crusader shield, a wizardomnak tobb mint 3k shard utan Kadalatol lett 2 felszar orb(ugye a source avg dmg is el van kefelve ugyanugy mint a wd mojo), aminel jobat csinaltam egy sarga itembol, a 60as felujitott class set itemek barhol esnek barmilyen nehezsegen, csak az uj 70es setcuccok amik torment only.
    Megmondtam a megjelenes heten hogy sok patch kell ide amig ebbol jatszhato valami lesz, mert ez meg mindig szar, es pont azok a jatekosok fogjak otthagyni(ezt is mint az alapjatekot) akiknek alacsonyabb az ingerkuszobe es nem hajlandok mindennap orakig grindelni.
    Akkor miert eroltetik a jatekot egy masik platformon feltuningolva minthogy elobb megcsinalnak a pc-s verziot?