• mikromanus
    Én is késztetést éreztem, aztán megsasoltalak. Egész szép a karaktered. Mondjuk egyszerű mint a faék (CDR, RCR, skill dam, elemi skill dam bónusz affixek kb nem léteznek számodra), de azért szép. Picit mintha erősebebn kötődnél a DT buildhez mint ami indokolt, de ez egyéni ízlés dolga. :)

Mi a gond? Ugye nem konzol szintű elaljasítását szeretnéd a játéknak PC-n? Az biztos jó pár nap játékra, de hosszú távon "megy a polcra és uninstall" kategória. Ha nehéz, akkor vedd vissza a nehézséget! A drop se szar annyira azért. Majd minden ismerősömnek összejött valami életképesebb karakter pár nap alatt. A set itemeken azért nincs garantált, mert egyrészt ott a setbónusz az ami többletet ad, másrészt a dropolt legendary és set értékét azért valahogy meg kell tartani. Így se lehetetlen jó darabokat összerakni. Egy szar jellemzőt újrahúzhatsz ahányszor akarod (vagy amennyi forgotten soulod van). Nem igazán értem mit hiányolsz. Mondjuk én a crushing blow affixet hiányolom. Az is eltűnt és nem is hiszem, hogy visszajön. Azért mondjuk kár...