Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #70495 Engem nem erdekel a konzol, engem az erdekel hogy pc-n kapjam meg ugyanezeket. Igen, szerintem jobb lenne a jatek tole es azzal is tisztaban vagyok, hogy a budos eletbe nem lesz ezekbol semmi pc-n. Ahogy a loot 1.5 is jobb volt a pc-s loot verzional de meg ennel az elbaszott 4/2es loot 2.0nal is. Szard mar le a casual sztereotipiat, lasd mar azt amirol szo van, neked van egy verzio a jatekbol a masiknak meg lesz egy jobb.
Azt mondod gift-es lego faszsag, en meg azt hogy egy extra drop. Mint korabban jeleztem dupla ennyi leg is keves, mert a jelenlegi kaosz rendszerben az eselyed egy jo cuccra a beka segge alatt van.
A legendasokon nincs fixen szinte semmi, nezzel egy Asheara craftot, ott fog viritani, 6 random properties, amibol neked 4/2 a leosztas es abbol a 4bol is van 16 affix a 4 helyre. Hidd el kiszamoltak ezt a Blizzardos fiuk rendesen, a pre 1.03as drop arany sem volt veletlen.
Itt nincs semmi azon tul hogy megszerzed a geart, ezert a Blizzard minden letezo modon elnyujtja ezt az idot amig megszerzed.
Nem az van, hogy megszerzed a verfarkas geart es nyomod a druidaval a verfarkast. Itt az van, hogy majd 2-3 ev alatt napi 8 ora jatekkal megszerzed a 70es class set geart kozepes rollokkal es akkor a Blizzard szerint te hihetetlenul boldog es elegedett ugyfel leszel.