• cateran
    Varom valaszod mikor lepsz fel t4-re...Mint irtam t1-2 altalaban sima liba (2-n elofordulhat olyan kombo es szitu, hogy cinkes, de altalaban nincs nagy gond) t3 is megyeget, de oda mar jo sok rohangalas es ido kell mire lemegy a group, t4 es afolott meg osszecsuknak konnyed kacajjal
    Mivel az utobbi heten marha sok idom volt, hat marha sokat is jatszottam (az idojaras 1 rakas szar volt/van per pill)
    A legendary targyak craftolasahoz vagy nincs white/legendary anyagom (amit ravaszul random lootolhatsz allvanyokrol/ladakbol/dropbol..-sok sikert a class-specific cuccokhoz-..vagy 1-2-3 rare mob dobhat..jaja, dobhat..mar azoknak a farmolasa megerne 1 miset, de koncentraljunk arra, ami van..)lecraftolom, de hopp..szar van a palacsintaban..oda se neki elblattyogok a mystichez, hogy reforge (mert ujra osszegyujteni a feher es legendary anyagokat..haha na neeem..) 1 azaz 1 dolgot kivalaszthatok, hogy aztat ottan ploxx..erre bead par random dolgot (stat valogatja milyen listarol, kism kerdojellel meg lehet nezni) amibol valaszthatok...matsok a reforgehoz persze repultek es mivel legedaryrol van szo, a legendary cuccos (forgotten soul) is kuka..amit RoS (tehat nem legacy) legendarykbol (nem RoS only!) lehet szerezni VAGY a riftboss dobhat nagy kegyesen 1-et!
    Ha nem tetszik amit a mystic adott...rinse and repeat...Innentol kezdve a crafting es reforge 1 kurva vicc...
    A riftekrol meg azt hittem, amikor beharangoztak, hogy Wavek lesznek es teszem azt minden 10. wave 1 miniboss, minden 20-30-50. 1 nagy boss, minden x-edik 1 megaubergigaboss...ehhez kepest ha szerencsem van es jo a monster density, akkor okes, de van amikor csaj bolyongok/unk a tokures labirintusban...maga a tomeny unalom...Van amikor faszqasan 3-4 unique/championt is sikerul behuzni a piercing lovedekekkel...van hogy percekig 1-et sem latunk...
    Ja, a goblinok 99,9%-ban szart sem ernek, a respledid chestek pedig 1 szinten vannak a goblinokkal...A cursed chestek pedig fej-fej mellett a resplendiddel (mondjuk a balance is 1 vicc a cursedekkel...az old le a mobokat/championokat a ido lejarta elott..meg nem volt olyan, hogy ne sikerult volna..no,de az olj meg 100-at vagy 5 hullamot..volt, hogy ugy elkolbaszolt az 5. hullam tagja, hogy nem is tudtuk hol van..vagy egyszeruen nincs 100 mob, mert nem spawnolnak eleg gyorsan...