Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Strayhand #69850 Én pl. azért HC-zom, mert a normál mód az baromi unalmas. Semmi kihívás, semmi izgalom, ha meghalsz, kb. 20 méterrel arrébb feléledsz és mész tovább. Multiban 10-15 másodpercre kiesel a fightból, ennyi (kivétel bossok ugye). Már rég nem játszanék, ha nem lenne HC. Gyakorlatilag egy másik játék. Amikor "progresszelsz" olyan nehézségen, amit még bírsz, akkor minden egyes elit pakk megjelenése izgalmas, mert tudod, hogy az életedért fogsz harcolni. Amikor pl. beszorítanak egy fallal, és rájössz, hogy hibáztál, mert a skilljeid is CD-n vannak, és próbálod hideg fejjel kitalálni, mit csinálj - persze nem megy, mert fel vagy pörögve és kapkodsz - aztán bevillan a vörös képernyő, de végül mégis túléled, az priceless.:) Pedig pl. a D2-ben eszembe se jutott hogy HC-zzak. Egyébként a mostani rendszerrel elég hamar fel lehet egy új karaktert húzni, na meg megmaradnak aparagon szintek is. Ha még mindig végig kellene 3x játszani az egészet max szinthez - na azt is meg lehet unni, de szerencsére én eddig csak saját hibámból haltam, DC-m még nem volt. Persze ami késik, nem múlik... De igen, eleve csak úgy érdemes elkezdeni, ha ezt el tudod fogadni.:)