• Sunrider924
    Nem tudom mi nem mukodik, irtam hogy spammeled a wrath generatort(nalam a smite)+blessed hammert+heavens fury. Amikor irtam, hogy ugrik a cd akkor pontosan igy ertettem, mert osszeadodik a sok 1 sec es ugrik az a pasztazo a skill cd-n, ha nem igy lenne lehet fel se figyelek ra, de jatszottam cm wizardon(pre 1.03) es ott ez megszokott dolog volt, azert lehetett permafreeze.
    Azt is irtam hogy nalam az Akarat cd-s felhasznalas, elitekre meg goblinra tartogatom, ennek ellenere a cd reduction varazslatos modon megis mukodik ha nem is use-olom, a heavens fury 20sec-je az tobbnyire meg 6 sec sincs, ugyanigy a bombardment 60 sec na az kb 10 sec erzesre, meg nem mertem le mert altalaban osszehuzom a fel terkepet, had porogjon a hammer.
    Mindegy, jot akartam de sajna melle ment, ezt a hibat is ki fogjak javitani es ugy gondoltam addig is hasznaljatok ki, nem eloszor csinalja ezt a Blizzard, hogy az uj class az durvan overpowered a tobbihez kepest, gondoltam szorakozzunk vele amig lehet, mert le lesz szepen korlatozva ez is.
    Nem ert ennyit az egesz.