Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hawkie22 #69837 Igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy hc-n játszom. Játszottam sc-n is, de ott valahogy a kihívás nincs meg, ha T6-on is akármikor felkelhetek a karakterrel.
A bombardmentet még nem próbáltam, de akkor teszek egy próbát, hátha bejön.
De egyébként igaz, amit Lammer mond, szerintem is kicsit elszámolták magukat a dev-ek a hc-n kiesö arany mennyiségével kapcsolatban. Itt nincs második esély. :)
Én nem tartozom azon hc játékosok közé, akik ha elbuknak egy karit mondjuk 50 óra játék után, akkor megvonják a vállukat, oké, a gemeket meg a felszerelést buktam, de nem kár érte, és kezdenek egy másik karaktert.
Jelenleg van egy 60as monkom, egy 67es barbárom és egy 70es crusaderem. Ebböl a cru a main és nem is tervezek több karaktert indítani.
Ebböl következik a dolog, hogy nem megyek olyan nehézségi szintre, ahol tudom, hogy nagy eséllyel meghalok, mert nem bírom. Viszont többnyire ezeken a szinteken esik a több gold, a szorzóból kiindulva (nyilván a T6 az 1600%-os szorzóval igencsak csábító, csak mondjuk kb. 2 mp-ig élnék).
Most akkor vagy a hc összes nehézségi szintjén ugyanannyi mennyiségü goldnak kéne esnie és csak az xp mennyisége lenne mindig több vagy nem tudom, hogy hogy lehetne a problémát megoldani. De nem jó az, ami most van.
Én is csak azért tudtam felhalmozni RoS elött 6 milla goldot, mert még volt RMAH. Azóta ez az összeg lement 600K-ra és nem tudom, hogy mikor fogok megint ekkora "összeg" felett vagy esetleg még több felett rendelkezni belátható idön belül. Addig viszont mind a crafting, mind a gemfejlesztés, mind az enchanting terén meg vagyok löve, csak a mobokból/ládákból kiesö lootra számíthatok upgrade terén. Talán még gambling szóba jöhet a #69827-es hozzászólás alapján.
U.i.: Nincs bajom az sc-s játékosokkal, de nekem pl. nem az sc T6 Malthael kill a world first, hanem majd ha valaki leölte hc T6-on. Akkor arra azt mondom, igen, volt segge kifarmolni a dolgokat és utána le is nyomta a kis mocskot (lehet, hogy azóta már megtette valaki, nem néztem utána). :)
Ettöl függetlenül köszönöm a tanácsokat, kipróbálom öket, hátha bejön.
U.i. 2: bocsi a wall of textért, nem volt szándékos. :)