• Sunrider924
    Olvasd el a Rally runa tooltipjet, ott azt irja minden alkalommal amikor sebzest okozol mob(ok)nak akkor 50% eselyed van csokkenteni MINDEN SKILL cd-jet 1 sec-el. Ha valaha jatszottal cm wizardot akkor ugyanazt fogod latni a skilleknel most a crusadernel mint annak idejen a cm wizardon, nagyon durvan csokkent(ugrik) a cd amikor 2-3 hammer prorg korulotted, minnel nagyobb a tomeg annal inkabb.
    Azert irtam hogy a Heavnes fury spammelhetove valik, de nem csak az, most a Bombardment is kellemesen gyorsan jon vissza nekem. ES amint mondtam meg csak nem is kell elnyomni az AC-t csak legyen a skillbaron, en AC-t arra hasznalom hogy goblin/elite-re amikor eltolom a bombardmentet akkor elotte megbuffolom a dps-t, hogy ezt a megnovelt dps-t snapshotolja a bombardment skill. Tegnap T1en tobbszor oneshtoltam a goblint full hp-rol igy.
    Mindegy, ahogy Kulonc irta sok mas modon is jo a Crusader, ez amin en lovagoltam kicsit csalas gyanus, marmint olyan ertelemben, hogy valamelyik bamba dev benezte ezt a skillrunat, ki fogjak javitani hamarosan, mint ahogy a monkot mar hotfixeltek Unity ugyben, megiscsak nevetseges hogy oneshotolok eliteket Tormenten alig par ora jatekkal az indulas ota, mar megvan az unbuffed 1milla dps 10m toughnessel, tul gyors ez igy.