• hawkie22
    Különc, miért használod a Lord Commander passzívot, ha se Steed Charge-od, se Phalanxod nincs?

Sunrider, köszi az infókat (#69778), elindultam partyban, a solozást egyelöre hanyagolom. 68tól tényleg beindult a loot, tegnap este megléptem a 70et, jelenleg a statjaim: 250K dmg buffed, 7-8M toughness, kb. 10K healing buffed és emellé társul még kb. 7-900 allres. Tehát annyira már nem állok rosszul, persze van még hova fejlödni.
    Most egyelöre masteren és T1-en próbálkozom 4fös partykban. Masteren már elég jól tartom magam, T1 még kicsit nyögvenyelös.

A gemeket fejleszteném, de nem bírom pénzmaggal. Szerintem 1 flawless marquise gem fejlesztésért 200K gold kicsit túlzás. Ennyi pénz nem esik a mobokból. Ráadásul a remove gem is iszonyat pénz és akkor még az enchantról, a blacksmithröl meg a magasabb szintü gemekröl nem is tettem említést.
    Death Breath sem esik, így a JC-t se tudom fejleszteni, egyelöre 11-es csak, még várom, hogy összegyüljön a megfelelö számü DB, aztán jöhet a Sovereign amu és gyürü.

Én ezzel az Akkarat Champion skillen nem vagyok megbékélve. Bekapcsolom, nyomom a Blessed Hammert meg a Heavens Fury-t, de egy AC alatt talán ha 1x bejön a HF. 2x már nem tudom eltolni egy CD alatt. Vagy én csinálok valamit rosszul a Rally rúnával vagy nem tudom.

Golddal kéne csinálnom valamit, csinálom ezerrel a Rifteket meg a Bountykat, de csak nem jön a lóvé. lvl70-en vagyok és van összesen 655K goldom. Nevetséges. Pedig már nem is betöröm a dolgokat, hanem eladom, a mostani pénzemböl úgyse tudok érdemben craftolni.