• cleric
    Fogalmam sincs, hogy mi a megoldás. A következőket vedd figyelembe:
    - A net kapcsolat diablózás közben nemzetközi, mivel a szerverek legközelebb németországban vannak, a központ francia... A külföldi sávszélesség (pláne a garantált) sosem akkora, mint a belföldi, a távolság is nagyobb. Ez adott szolgáltatónként eltérhet.
    - Az eszközök, amik nálad vannak, bármikor elromolhatnak. Lehet véletlen egybeesés is, hogy pont a patchnél.
    - Az is lehet, hogy szoftveres a hiba, akár egy másik program, vagy vírus is okozhatja.

Én a következőket csinálnám:
    - Eseménynaplóban nincs-e hiba vagy releváns figyelmeztetés (diszk hiba, hang driver, videó driver, net driver, mind okozhatja)
    - Minden driver a legfrissebb-e, főleg chipset, lan
    - Porold ki a gépet belül (sűrített levegő spray), tápot is, és az alkatrészeket mozgasd meg, vagy vedd ki és tedd vissza
    - Cseréld ki a hálókábelt
    - Ha minden rendben lévőnek látszik, akkor reinstall és a drivereken kívül csak a d3 legyen fent friss netes telepítésből
    - Router-en nézd meg, hogy csak te vagy-e fent, és lehetőleg madzaggal kösd rá a gépet

Ha így se jó, akkor
    - Cseréld ki a routert
    - Cseréld ki a gépet (ha van olyan barátod, akinek jól működik, cseréljétek meg egy rövid időre)

Nekem egy időben merevre fagyott játék közben, cseréltem videokártyát, elmúltak a hibák, drivereket frissítettem, közben lett új driver, d3-ban új patch, visszaraktam a régi vga-t, azóta is megy gond nélkül.