• hawkie22
    Sunrider, alacsony szinten is T1-en kezdted a bountyt/riftet crusaderrel?
    Én megpróbáltam masteren elkezdeni, de aztán ahogy haladtam elöre, úgy erösödtek a mobok, viszont a gearem sajnos nem. Alig-alig esik valami upgrade, leg talán 3 vagy 4db esett eddig, most lvl54-en vagyok és experten tudok haladni úgy, hogy nem akadok meg.
    Viszont 1-2 elit pakk még mindig megizzaszt, föleg a vampiric meg arcane dmg-es elitek, pedig van 400+ allres, 300-350K toughness. Emellé jelenleg van 24K dmg-em.
    Legutolsó bountym Malthael volt, hát majdnem elvéreztem rajta experten. Volt 1-2 pillanat, amikor azt gondoltam, itt a vég, kezdhetem a következö karimat. :)

Forgotten Soul meg Death´s Breath eddig 1-2 esett, de gondolom ez az alacsony szintemnek tudható be, 60 fölött azért remélem, gyakrabban fog esni.

Nem tudom, min kéne még dolgoznom, hogy mehessek magasabb szintre, hogy allrest növeljek vagy inkább damage-t, nem tudom. Vagy egyszerüen csináljam tovább experten, lesz ami lesz, aztán 70-en kezdjek el aggódni, ha nem tudok huzamosabb ideig feljebb lépni a nehézséggel?

A skilleket is nehéz kiválasztanom Crusadernél, majdnem minden skillje jó és hasznos, a rúnák meg föleg.

Talán valaki tud néhány ötletet adni. :) A karim: Bruenor