• Mydgard
    Aki meg nem vitte vegig a kiegeszitot, annak spoileres.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos megoltem Malthaelt, Act 5 befejezve. Tudni kell, hogy eddig HC-ben, csapatban Torment fokozaton mentem. Most hogy kijott a kieg, elsonek egyedul szandekoztam megcsinalni, nyugodtan, kenyelmesen haladva. Igy levettem Master fokozatra, amit aztan igen gyorsan Expertre allitottam. Kozepes sebesseggel haladva, erezhetoen HC feelinggel, volt par meleg helyzet. Nos ez az Act 5 kellemesen hosszu lett es meglehetosen vaaltozatos, sok bonusz palyaval. A Pandemonium Fortressben mar volt egy par halalkozeli elmenyem. A fobossok ugy altalaban igen kemenyre sikeredtek, Malthael meg brutal extrem, igen gyorsan exitelni kellett es atallitani Hard fokozatra (eggyel normal folott, olyan karival amivel eddig tormenten mentem, csapatban!). Baromi sokaig tartott leolni, nagyon esznel kellett lenni, kozveszelyes. Nem is tudom HC-ben ennel nehezebb fokozaton milyen lesz. Nyilvan csapatban konnyebb, mint egyedul. Az eddig osszeboltolt ruhaszett gyenge kozepes szintuve valt, gakorlatilag lehet kukaba dobni es ujra oltozkodni, olyan mervu a karakter gyengulese, mint tamadas, mind vedelem teren. Egyenlore ennyi, most megnezem majd a jatek ujdonsagait, na meg a keresztest.