Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tegnap végigvittem az ACTV-öt. Szigoróan kivártam, hogy lvl. 70 legyek, nehogy kis szintű dropot kapjak a Bossból. Mákom volt, egyből 3 db leget dobott. A szokásos legendary plan-t és 2 db 1H swordot a barbáromnak.
Így elég jó szájízzel kezdtem neki az adventure-nak.
Gyakorlatilag 1 este alatt meguntam. Úgy vettem észre, hogy Bounty illetve a Rift-es módban is hiába van 2-3-szor annyi mob a pályán mint a sima módban egyszerűen lószart sem dobnak. Ha sima quest módban megölök egy 10-20 fős packot tuti esik legalább egy kék-sárga-fehér. Itt meg semmi... Szóval elég ritka a drop. Legendary szinte nem is volt, talán 1 db. Xp is mintha kevesebb járna az adventure-s mobokért.
Így túl sok értelme nem nagyon van a Bountynak-Riftnek... Jó, egy ideig leköti az embert, de bountyban is gyakorlatilag rohanok leölni a célpontot, a kis pakokat meg hagyom a fenébe, mert még egy rohadt common tárgyat sem dobnak :D Így nem sok értelme van.
Egyébként kinek mennyi a DPS-e?
Az én lvl70-es Barbáromnak egy nap farmolás után 490.000, de Torment így fájdalmasan lassú... :( Kénytelen vagyok Masteren farmolni