Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
+keszytu
+gatya (nemreg net. 32M sargat)
+chest (nemreg net. 24.6M lev.req sargat)
+talan meg shield
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egykezes fegyo
ring
amulet
es persze a legendary-k
ahogy eszrevettem csak ezeknek van valami ertekuk.
ez csak az en velemenyem persze
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Én erõsen szûröm az itemeket, de a kriptában esett például 400m-t érõ rare Saif is, ami nem lvl63-as item.
Hogy értve honnan kezdem a kriptát ? Drowned Temple-rõl leszaladok, ha nincs kripta restart. Ha van kripta, 5 valor összeszed, Drowned Temple-rõl megint leszaladok be a kriptába. Végigjárom a 2 szintet és kész. Restart, kriptakeresés. Amivel még lehet egy kis xp-bónuszt szerezni, hogy amint belépek a kriptába, publicba teszem a játékot, mindig szoktak jönni. :-) Több karakter több xp.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Get a life!
A mutatott fegyver is elég táp, szimpi a +916 vitality lehetõség 😊
Jó az új WP térkép is, az új játékmódok. Ahogy Matula bácsi mondta: "Ebbõl alighanem lesz valami..." 😊
Get a life!
Get a life!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Get a life!
Amivel én még taktikázni szoktam, az a Thunderclap. Mivel odateleportál ahhoz az ellenfélhez akit meg akarsz ütni, nagyobb gáz esetén ráteszem a kurzort egy távolabbi ellenségre és simán kiránt például plague-ból, desecrator-ból. A hatásokat nem érvényteleníti, de kikerülsz a bajból vele.
Elsõ karakterem Barbár volt, mai napig azzal játszom, HOTA builddel.
Kellemes a vele való harc, MP7-8-ban szoktam vele menni, csak ritkán halok, könnyû haladni.
Indítottam egy monkot, ami szintén nagyon tetszik, csak egy bajom van vele, hogy míg a barbárnak ott van a Berserker, aminek az erõssége fõleg abban rejlik, hogy nem hat rá sem hold, sem freeze, semmi olyan hatás, ami fagyasztaná, vagy bénítaná, addig a monknak nincs ilyen és ez a nagy különbség, ezért többször halok vele, pedig imádok vele harcolni, mert látványosan lebontja az ellent. Nincs valami megoldás arra, hogy ne érvényesüljenek ezek a hatások? Csupán a Serenity-t szoktam aktiválni, de az rövid ideig tart.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hogy azóta is ezt csinálják-e, nem tudom...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
En csak paragon 2.0t lattam.
Amugy ha bevezetik a paragon 800at meg az oszthato plusz pontokat,mar sokkal erosebb lesz a kari gear valtozas nelkul is. A balance lesz a kerdes,hogy hogyan lovik be. Remelhetoleg nem szurjak el annyira.
Ha lesz lvl70es item,tuti az ellenfel is erosebb lesz,hiszen most 63assal is elegge oda lehet vagni.
Nincsenek idõpontok, de 5 hónap még az AH kivétele is, szóval ha addig játszani akarsz, akkor vásárolj.
Most persze mindenki azt várja, hogy Diablo jobb lábszára is über 1h weapon lesz, de inkább majd utólag bontsunk pezsgõt. Ha hirtelen mindenki 1-hitel majd mp10-en, akkor meg azért megy a sírás, szerintem olyan giga különbségek nem lesznek.
De persze minden csak találgatás, nincs hivatalos infó.
Hat kivancsi leszek.
szerintem a mostani uberbrutal cuccok alul fognak maradni act5 legelso feher mobjanak a kidobott itemjeitol. <#taps>#taps>
de ez csak az en velemenyem. vardd meg mas velemenyet is.
de ha tobb milliardod van akkor persze nem fogod megerezni ha kicsit koltessz belolle.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Szerintetek meg éri még komolyabb tételeket venni így, hogy jön a Loot 2.0? A 100-as Wizard-omat akarom fejleszteni, majd a kieg. utánra, most a Barbárommal csapatom 100-asig!
Elõre is köszönöm a véleményeket!
<#finom>#finom>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amikor elkuld a paypalra, akkor azt mondja adjak hozza egy credit vagy debit cardot... Anelkul nem enged tovabb. Pedig van vagy 20 euro a balanceomon. Az osszes webaruhazban eddig tudtam vasarolni. Meg steamen is, siman elfogadta.
Ez meg...
Battletag: coolpet#2467
https://www.youtube.com/watch?v=OcDw2WrF28Q
Kb olyasmi lehet, hogy belépsz a neten a bnet accodba, elnavigálsza payman methodhoz, hozzáadod a paypalt, beállítod az sms alertet, azt uccuneki.
Paypal metodust nem tudom hozzaadni, csak kartyahozzaadassal, azt meg ugyan nem. Account balanceot feltolteni meg nem enged 10 euro alatt..., radasul ez is kartyat ker.
1 euroert mennyi goldot tudok venni(minden levonas utan)?
Feketén kb a kivétel/paypal 15%-ával olcsóbb, viszont egy minimális euromennyiséget felszámít a paypal. Olyan 10-15%-kal lehet olcsóbb. De gyorsabban megvan mint a RMAH vásárláskor.
Goldfarmra meg: ha 50 milla gold 1,2 auró, azaz 1 milla gold 7 forint 20 fillér, de adózás után 5 forint 4 fillér, akkor neked megéri? Ha igen, akkor hajrá! Ha 1 milla gold jön össze óránként, akkor 5 ft/óra a béred. (vétel esetén meg vagy 7 forint befektetés, vagy egy óra farm) <#vigyor1>#vigyor1>.
EMellett még ott van itemeken is az izmos áresés. A drága cuccok most már sokkal max közelibbek, mint 1-2 hónapja. A tuti itemek se nagyon mennek szerintem már 250 euroért. Ami milliárd goldods amu volt nyáron, az most olyan 15-35 milla körül már kapható AH-ban. Könnyû az élet ha egy kakaóscsigányit (vagy gyrosnyit)áldozol a karakterre...
Get a life!