• mkfdd
    Mikor kijött a 2.01 beparáztam hogy teljesen használhatatlanná válik majd a dh magasabb nehézségeken, és erősen elgondolkotam hogy váltok monkra vagy wizardra inkább. Persze azóta a cluster arrow buildek bizonyították hogy nem olyan rossz a dh, csak build diverzivitás a nullához konvergál révén hogy eléggé limitáltak a használható skilljei főleg a pocsék resource management miatt és a szar defenzív bónusz dexből sem segít túlzottan.

Aztán elkezdtem theorycraftolgatni hogy mi lesz 70en és az az érzésem hogy dh lesz az egyik leghatékonyabb szóló class már megint ha vki össze tudja rakni a megfelelő geart.

Egy ilyen geart raktam össze képzeletben:

build

Embodiment of the Marauder setből a fejes, vállas, gatya, cipő. A 6os set bónusz állítólag szar, így jobban megéri pusztán a 4es bónuszra koncentrálni.

Chestnek The Cloak of the Garwulf így lenne összesen 8 pet amiknek a zöme bétás tapasztalatok alapján elég jól tud tankolni, kezesnek meg a Tasker and Theo. Kár is magyarázni hogy miért. A 8 pet kitolná a sheet dps 1120%-1200%át.

Tegeznek a Bombadiers Rucksack mert így a passzívval együtt az összesen 5 sentryt jelent. A spitfire turret a ballistics rúnával 340%ot sebez, tasker and theoval meg 476%-510%ot. Az 5 sentry így összesen 2380%-2550% damage.

A petek és sentry kegyedül sebeznek 3500-3750% damaget. Az a sheet dps ~36szzorosa. Ahogy bétát néztem jól gearelt karakterek olyan 1milla dps körüli értékkel rohangáltak. Ez így összesen úgy 36milla effektív dps, és ehhez még hozzájönnek az egyéb bónuszok mint elemental dmg, +skill dmg, SoJ stb.

Emellett marad 4 aktív és 2 passzív slot szabadon. Nyilván a 4 aktívból érdemes egyet hatred generátorra használni, amire megintcsak van egy OP item a Kridershot személyében. 3 aktív és 2 passzív slot mehet defenzívnek, miközben a dh-val csak arra kell konncentrálni hogy ne haljon be miközben a petek és sentryk elvégzik a melót. Az igaz hogy ez a dps a 3 farkast kivéve mind single target dmg de még így is bitang sok és az az egy biztos, hogyha nem fogják szétnerfelni ezeket az itemeket, hogy a dh képes lesz elég dps-t kitolni ahhoz hogy akár t6on überbossozzon, és a nehézség beállítása inkább a thoughness mint a dps függvénye lesz.

Ti milyen geart theorycraftoltatok össze a leendő maineteknek? :)