Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Please see here: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8324862587?page=13#246 … however we need continued reports, and we request that everyone contacts ISPs too."
L-O-L
Elképzelem, ahogy felhívom a szolgáltatót, hogy "lag van a déháromban, csináljanak valamit" 😊 Valamit beszedhettek a fiúk, aztán ráittak, és még nem ürült ki a szervezetükbõl...
Ez volt péntek este, ezek szerint hét végén nem dolgoznak 😊 De úgy látszik hétfõn se...
Persze az igazi férfiak most tolják neki hc-n! Tegnap 10 percre én is igazi férfi voltam, igaz végig izzadt a tenyerem, fél szemem a pingen 😊
Sõt, voltam public mp1-en, csávókáim elõreszaladnak Araneae barlangjához, engem meg ott hagynak a szûk folyosón az elite pakkal, és jön az ablak, hogy boss fight :/ (Egy cimbi így halt meg ugyanitt pubicban, rányomott az igenre, nála leállt a harc, de a szerver szerint nem. Még berakta a barlangba, de már halott volt.)
Na ezután ettem egy kis csokit 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
nem csak nálad van lag hanem mindenkinél, egyszerûen játszhatatlan lett a leállás óta.2-3mp lagok, szinte csak pupligba nyomom és mindenki panaszkodik a lag miatt.mi a tökömet csináltak ezek?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De közben mindegy is, mert olyan brutál lag van megint, hogy nem lehet hc-zni. Szerda óta ez megy, tisztára hihetetlen, hogy nem tudnak vele csinálni valamit.
Battletag: coolpet#2467
53-as DH majdnem meghalt, megint lefagyott ez a szar! Szerencsém volt, a 3 monsterbõl csak 1 maradt fél HP-n, gondolom a templar és Leah elintézték Fields of Miseryn... (meg hát szégyen, de pajzzsal megyek...) Egyszerûen megáll a kép, zakatol a hang, semmire nem reagál, csak ctrl+alt+del és kill process. Végre megszûnt a lag, belépek HC-be, erre ez volt az elsõ 3 monster és le is fagyott. Mit lehet ezzel csinálni, van ötletetek?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mp8 uber, harmas party...
Kulle: elso cimbinek nem dobja
Magdhaek: masodik cimbinek nem dobja
Fingosek: SENKINEK SEM DOBJA!!!
...gratu!
Rányomok a játékban a profildoban és Errorozik ott is, mindenki másé jó. Lehet belopták az accod.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Mennyi eselyem van arra hog esetleg osszejon 20 runboo? A bnet nem fog kitiltani a sok probalkozasert?
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ígérni semmit nem tudok.
illetve már találtam is megoldást, de egyelõre nem akarok abból fesztivált, hogy megint sgt hekkelek, sorry.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Régen nem voltam bent, valaki ki tudja pucolni mp10-en?
Igy meglesek minden lehetseges helyet ahova be lehet jutni.
Esetleg ha a wiz-hez van valami otletetek, akkor varom. Fejlecben a profilom.
csak azt sajnálom, hogy dh-t kezdtem az elején. act 2 infernot farmoltuk úgy ahogy, míg más wizardal már rég act3-ban volt...
Összetevõk
De ha gondolod Infernón bevihetlek, hogy szétnézz, mert eléggé idõigényes összeszedni a cuccokat...
Unalmas nagyon, foleg wizzel.
Ilyeneket irtak rola, hogy fel ora alatt osszejon belole 150k is ha szerencsed van.
Hat annyit rendes jatekkal is osszeszedek, ha eladom a kek, sarga, leg cuccokat a merchantnal, csak 1 teleport. Foleg 4-es partiban.
Egyenkent meseltek valami pony lvl-rol, az mi es hogy lehet oda jutni?
Egyszer kiprobalnam.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szerintem nincs ilyen váltószám, minden eset egyedi.