• Strayhand
    Ha jól értem, dmg roll alatt te azt értetted, hogy szarabb dmg-ű kétkezesek droppolnak. De ennek semmi köze a kérdésemhez. Van két fegyverem, mindegyiknek 1300-as dps-e van, de az egykezesnek 1,4 a speedje, a kétkezesnek 1, szóval a kétkezesnek majdnem másfélszer annyi a nyers weapon dmg-e. A spellek meg ugye "weapon dmg x valamennyi %" sebzést nyomnak, ergo egy nagyobb weapon dmg-ű fegyverrel elvileg nagyobbat sebeznek. A két támadó spellem 5 illetve 6 másodpercig tart (spirit barrage - phantasm ill. haunt), egy adott mobra felesleges ennél gyorsabban spamolnom, az én esetemben a dps mint olyan félrevezető érték, mert magának a spellnek a dps-e számít, nem az, amit a karakterlapon látok, mivel az akkor érvényes, ha folyamatosan spamolom a spellt - már ha jól gondolom. Szóval én arra gondoltam, hogy ha van egy közel másfélszer akkorát sebző fegyverem, akkor azzal közel másfélszer akkorát fognak a spelljeim sebezni - persze ez így nem teljesen igaz, mert az offhand is ad dmg-et meg intelligence-t, de a kérdésem igazából annyi volt, hogy ugye jól gondolom, hogy a két fegyverrel való sebzésem összehasonlításához a karakterlapon kiírt sebzés csalóka. Mert ott írja is, hogy az amolyan potenciális dps.