Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
- jó védelem (armor resist) és megfelelõ élettöltés (LoH vagy leach). Ha nem megy másként, akkor nyomj az egyik kezébe egy böszme nagy pajzsot!
- elegendõ life mennyiség: a jó védelem is elégtelen ha egyhitel mert kacagtató életed van.
Aztán ennyi. Mész és csépeled.
"Sorry hogy eltuntem megint, sok a teendom. De szeptembertol valtozik a dolog es jovok vissza 0/24 tolni.
De nem lényeg, csak azért kérdeztem, mert mehetnénk majd pt-be. Én is WD-vel mennék.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lehet rosszul emlékszem akk.
Tavaly marciusi zart beta ota csak WD fekszik nekem, amugy nyari teljes 3 honapot ki hagytam. Melegbe nem szeretek jatszani, (meg ugye a p77-es kari is kifekud a nyar elejen, az is ra tett egy kicsit hogy szuneteltessem egy darabig) es mostansag kezdek vissza terni. Volt egy tartalek WD-m hc-n, azt tologatom.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ezen szakadok 5 perce! 😄DDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
battletag kéréseket továbbra is priviben várom, I'm out <#wave>#wave>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
minden skinnel látszani fog a csúnya piros üzenetben egy új sorban, amint észheztér a rendszer
Más: aki szeretné a battle tag-jét, illetve az online profil linkjét látni a hozzászólásai fejlécében, küldje el nekem a battle tag-jét. Mást nem kell küldeni, csak egy battletag-et.
Más-más: a #66666 téknek gg 😊
2 db p62, egy 22 meg egy 20-as halott karim van (ami mar nagyobb szintu), prima lenne, ha igaz lenne! 😊
Drow, látom te is nagy WD fan vagy, mikor kezded újra a game-et? Vagy már elkezdted? Vége a melónak?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
I want to be a mighty pirate ever!
Jelenleg amúgy 34k HP-m van meg vagy 14k DPS, resistek lófasz, defense átlagon aluli.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Csak egy példa: Legutóbb WD-m volt, azzal így indultam neki. 90k hp, 900+ resist, 12k dps, sok armor 5k~, lifesteal. Késöbb ugy is normalizálódik.
Mostanra fele annyi kb mindenem resistet leszámitva de a csillió dps kompenzálja.
Mindenesetre ha még nem jártál infernon akkor én igy vágnék neki.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amúgy meg ne foglalkozz vele mibõl mennyi kell, menj és meglátod hogy megy, inferno mp0 már csinálható nagy valószínûséggel a friss 60as gönceiddel. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
- mennyi HP, damage szükséges, mekkora resistek?
- aki ott jár milyen skilleket állított be? (nekem is van egy kialakult sémám eddig, de nem biztos, hogy ez ott már jó lesz)
- keresnék társakat is Act 1-tõl.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Így, hogy a gold AH-ban van egy 2B-s limit, így jobb cuccok vannak az RMAH-ba, de ezek már nagyon jó cuccok, nem szükséges a mindennapi szórakozáshoz, hacsak nem valami top dps kari a goalod.
Az AH-kba a userek által talált cuccok kerülnek be , igen 😊 AMit megtalálnak azt felpakolják, ha nincs szükségük rá, vagy, ha csak goldot v. pénzt akarnak keresni, de egytõl egyig egy másik user által talált tárgyat veszel meg, ha ott üzletelsz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vedd meg és élvezd a játékot ennyi😊
██
am megéri megvenni? mert sokan mondták hogy a 2 jobb volt bár én nem játszottam vele, viszonyítási alapnak ismerem a torchlight 1,2-õt illetve a titan questet immortal throne-t. így elsõ ránézésre hangulatos játéknak tûnik.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pénzes
Nincsenek semmiféle fizetõs pack-ok, vagy játszol ingyen a starterrel (mind az 5 kaszt, max 13-as szint, elsõ 4 küldi), vagy megveszed a full játékot és játszol vele korlátlanul minden további költség nélkül.
Aztán jövõre lesz majd egy kieg, az 99%, hogy fizetõs lesz (1%, hogy talán megszólal a lelkiismeretük, és az alapjáték mai napig brutál ára miatt ingyen fogják adni), addig viszont semmi egyéb fizetõs plusz csomag nincs.
Az RMAH meg a Real Money Auction House rövidítését takarja, azaz igazi pénzek aukciós ház. Lehetõség van vele venni meg eladni valós pénzért itemeket. A használata elõzetes költségekkel nem jár, az eladásokból vonnak le jutalékot (két különbözõ címen) azt annyi. Van lehetõség PayPal-re fogadni, illetve Blizz egyenlegre. Ha a Blizz egyenlegre kéred a kifizetést, akkor onnan már nem kérheted ki utólag, azt csak Blizz játékokra költheted vagy RMAH vásárlásokra.
megint bocs a szõrszálhasogatásért de nem csípem azt ha veszek valamit és még utána is fizetek.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Elég a probléma leírása. A kód lefényképezése jó ötlet volt. Személyi igazolvány fényképét is elküldted?
Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1
Ez konkrétan nem igaz. Lazán veszik a többszázmillás cuccokat is még mindig.
"kevesen játszanak"
Ez sem teljesen igaz. most kezdödik a hype sokan jönnek vissza játszani, karikat szintezni paragon 2.0-ra.
Én napi pár órát játszom: drop szar. Ez nem vitás. Nagyon ritkán esik be a makk hetes 😊 Ha van egy kis kereskedõi vénád akkor viszont simán össze lehet szedni pár billát azzal hogy veszel meg eladsz. (persze ehhez kell egy kis kezdõ tõke)
RMAH-ba gold pedig pár óra alatt elmegy.
-nincs dlc, kiegészítõ lesz, az is jövõre.(ROS-reaper of the souls)
-starter verzió az ingyenes, gyakorlatilag lvl 15ig enged az elsõ minibossig ez kb fél, háromnegyed óra
-pénzt garantáltan nem fogsz vele keresni, mert elfogyott, szar a drop, kevesen játszanak, év végén lesz valami loot2.0, ami annyit takar, hogy a dobott cuccokon jobb rollok lesznek, addig semmit nem érdemes eladni, se venni.
-utána sem lesz értelme, mert kieggel jön +10 szint, mind fegyvereknél, mind karaktereknél
-kiegészítõig karaktereket érdemes húzni, de ha rámhallgatsz kibírod addig és csomagban megveszed mind a kettõt, vagy ha lesz leárazás az alapból
Nekem is Starter-nak mutatta amikor aktiváltam a játékot teljes verzióra és a jelszócsere megoldotta.
Nem tudom hogy neked fog-e mûködni.