Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
olol 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Karbantartás. Minden szerda mókával és kacagással indít. Olyan 3-11:00 köztre szokták kiírni
Mi okból áll az EU szerver nem tudja valaki?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

- Ne hagyd eltávolodni. Kötzelre nem chargeol/teleportál. Az sebez a legnagyobbat
- jó védelem (armor resist) és megfelelõ élettöltés (LoH vagy leach). Ha nem megy másként, akkor nyomj az egyik kezébe egy böszme nagy pajzsot!
- elegendõ life mennyiség: a jó védelem is elégtelen ha egyhitel mert kacagtató életed van.
Aztán ennyi. Mész és csépeled.
LocalPatriot
Ezt írtad annó, ebbõl hittem , hogy valszeg meló miatt van a kimaradás:😄

"Sorry hogy eltuntem megint, sok a teendom. De szeptembertol valtozik a dolog es jovok vissza 0/24 tolni.

De nem lényeg, csak azért kérdeztem, mert mehetnénk majd pt-be. Én is WD-vel mennék.
szántás, vetés <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LocalPatriot
Nem azt írtad korábban, hogy most a meló miatt nem játszol, de õsszel visszatérsz és egész nap nyomod?
Lehet rosszul emlékszem akk.
Daell Drow
Milyen melonak van vege?<#idiota>
Tavaly marciusi zart beta ota csak WD fekszik nekem, amugy nyari teljes 3 honapot ki hagytam. Melegbe nem szeretek jatszani, (meg ugye a p77-es kari is kifekud a nyar elejen, az is ra tett egy kicsit hogy szuneteltessem egy darabig) es mostansag kezdek vissza terni. Volt egy tartalek WD-m hc-n, azt tologatom.
Különc
Playstation Network, XBOX Live, Battle.net, mindenkinek megvan a maga játszótere

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kigyi
Szerintem elkülönítették õket, képzeld mekkora hátrány lenne nekik mondjuk közöttünk kezdeni 😄 Mondjuk jó lenne a trade 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

vinko
Hello ! Tanácsot szeretnék kérni Rakanoth mególéséhez nighton 50-es barbárral, mert esélytelen vagyok. Milyen skilleket és passzívakat használjak ? Köszi

clio1616v
PS3 dio 3 látja a PC-s játékot?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lammer
<#idiota><#idiota><#idiota>

ezen szakadok 5 perce! 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Systore

Arcane, Fast, Horde

<#idiota>
j0nNyKa
na kész, pofásan berakva a szabályzatod 😊

battletag kéréseket továbbra is priviben várom, I'm out <#wave>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
még heggesztem, csak közben netproblémák vannak 😊
minden skinnel látszani fog a csúnya piros üzenetben egy új sorban, amint észheztér a rendszer

Lammer
ok, rendben! 😊

j0nNyKa
Lammer: ha nem haragszol, beheggesztettem a szabályzat linkedet a moderációs boxba, szerintem te vedd ki a kódját.

Más: aki szeretné a battle tag-jét, illetve az online profil linkjét látni a hozzászólásai fejlécében, küldje el nekem a battle tag-jét. Mást nem kell küldeni, csak egy battletag-et.

Más-más: a #66666 téknek gg 😊

Lammer
Ha nem ertettem felre, akkor a halott HC karik megszerzett tapasztalati szintjei-pontjai bele fognak szamitodni az uj paragon systembe hc oldalon? mert ennek nagyon orulnek!
2 db p62, egy 22 meg egy 20-as halott karim van (ami mar nagyobb szintu), prima lenne, ha igaz lenne! 😊

LocalPatriot
<#idiota>

Drow, látom te is nagy WD fan vagy, mikor kezded újra a game-et? Vagy már elkezdted? Vége a melónak?
Daell Drow
nem
Vadnokedli
Szerintetek koznolos felületet valahogy majd bele lehet varázsolni a PC-be?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

sparrow35
Nekem bejön, szerintem kihozták a maximumot az irányításból, a grafika lehetne kicsit szebb, de összességében egy jó játék, és a local coop is nagyon nagy ötlet.

I want to be a mighty pirate ever!

Vadnokedli
Gondolom jobb mint PC-n mivel a PC verzió csak a konzolos verziók tesztpéldányai. <#nemtudom>

Lammer
most nezem kijott viragbolti verzioba mind a ket konzolos verzio, csak kivancsi lennek ezekkel a verziokkal hogy lehet jatszani (nincs next-gen konzolom, csak ps2 meg gc 😊

Mydgard
Jó ötletnek tûnik, plusz a monkkal lehet support kariként is kummantani hátrébb, amíg nem jönnek a jobb cuccok. Így fogom csinálni, ahogy mondod és megpróbálok minél hatékonyabb támogató skilleket összeválogatni.

Jelenleg amúgy 34k HP-m van meg vagy 14k DPS, resistek lófasz, defense átlagon aluli.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Én mindig úgy kezdtem inferno-t egy új karival, hogy baromi sok hp baromi sok resistel nagyon kevés dps-el. A lényeg mindig az volt hogy ne haljak meg. Aztán ahogy esnek az itemek ugy balance-olódott a gear.
Csak egy példa: Legutóbb WD-m volt, azzal így indultam neki. 90k hp, 900+ resist, 12k dps, sok armor 5k~, lifesteal. Késöbb ugy is normalizálódik.
Mostanra fele annyi kb mindenem resistet leszámitva de a csillió dps kompenzálja.

Mindenesetre ha még nem jártál infernon akkor én igy vágnék neki.

Jabar
Ja nem olvastam hogy HC bocsánat, akkor visszaszívom az elõzõ postot! :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Act 5 végén? 😊

Amúgy meg ne foglalkozz vele mibõl mennyi kell, menj és meglátod hogy megy, inferno mp0 már csinálható nagy valószínûséggel a friss 60as gönceiddel. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mydgard
Üdv, 60-as monkkal állok Hell Act 5 végén HC-ben és tanácsot szeretnék kérni, hogyan vágjak neki Infernonak?

- mennyi HP, damage szükséges, mekkora resistek?
- aki ott jár milyen skilleket állított be? (nekem is van egy kialakult sémám eddig, de nem biztos, hogy ez ott már jó lesz)
- keresnék társakat is Act 1-tõl.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Két féle AH van igen, van a gold (játékpénzes) meg az RM az "igazi" pénzes.
Így, hogy a gold AH-ban van egy 2B-s limit, így jobb cuccok vannak az RMAH-ba, de ezek már nagyon jó cuccok, nem szükséges a mindennapi szórakozáshoz, hacsak nem valami top dps kari a goalod.
Az AH-kba a userek által talált cuccok kerülnek be , igen 😊 AMit megtalálnak azt felpakolják, ha nincs szükségük rá, vagy, ha csak goldot v. pénzt akarnak keresni, de egytõl egyig egy másik user által talált tárgyat veszel meg, ha ott üzletelsz.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

ez is mindegy, ne válaszolj, ha a gépem bírja akkor megveszem. most töltöm a startert hogy mûködik-e.

de végül is hülyeséget kérdezek mert amik ah-ban vannak azt a játékosok játék közben találják nem?

Pyotr
Ha láttál valamit ebbõl a ·játékstilusból" pár percet is és megfogott akkor ezek a kérdések lényegtelenné válnak amiket feltettél.
Vedd meg és élvezd a játékot ennyi😊

&#9608;&#9608;

ez a gold ez a játékpénz?
am megéri megvenni? mert sokan mondták hogy a 2 jobb volt bár én nem játszottam vele, viszonyítási alapnak ismerem a torchlight 1,2-õt illetve a titan questet immortal throne-t. így elsõ ránézésre hangulatos játéknak tûnik.

gandrus
Ez vicces. Nekem is épp most adta be. 😊

wow 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

értem köszi, tehát semmilyen hátrányt nem szenvedek másokkal szemben akkor sem ha nem fizetek érte pluszban. gondolom az ah-nak van játékpénz változata is, az igazi pénzes dolgok jobbak mint a sima vagy csak egyszerûen csináltak olyat is?

"igazi pénzek* aukciós ház"

pénzes
A Starter Pack tulajdonképpen egy ingyenes demo, csak a Blizzard inkább így szereti nevezni...
Nincsenek semmiféle fizetõs pack-ok, vagy játszol ingyen a starterrel (mind az 5 kaszt, max 13-as szint, elsõ 4 küldi), vagy megveszed a full játékot és játszol vele korlátlanul minden további költség nélkül.

Aztán jövõre lesz majd egy kieg, az 99%, hogy fizetõs lesz (1%, hogy talán megszólal a lelkiismeretük, és az alapjáték mai napig brutál ára miatt ingyen fogják adni), addig viszont semmi egyéb fizetõs plusz csomag nincs.

Az RMAH meg a Real Money Auction House rövidítését takarja, azaz igazi pénzek aukciós ház. Lehetõség van vele venni meg eladni valós pénzért itemeket. A használata elõzetes költségekkel nem jár, az eladásokból vonnak le jutalékot (két különbözõ címen) azt annyi. Van lehetõség PayPal-re fogadni, illetve Blizz egyenlegre. Ha a Blizz egyenlegre kéred a kifizetést, akkor onnan már nem kérheted ki utólag, azt csak Blizz játékokra költheted vagy RMAH vásárlásokra.
köszi a válaszokat! de még 2 kérdés felmerült: most mi ez a starter pack? megveszem a játékot és akkor nem addig játszok ameddig akarok hanem packokat veszek? illetve mi ez az RMAH? az említett gold az játékbeli vagy fizetõs?
megint bocs a szõrszálhasogatásért de nem csípem azt ha veszek valamit és még utána is fizetek.

Bocsi, de: <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Vadnokedli
Taj kártyát esetleg + Lakcím kártya- és családi fotó se árt.

Carmang
Elsõ levélben "nem illik" ilyennel vagdalkozni, hogy közvéleményhez fordulsz, meg rájuk borítod az asztalt, meg rájuk gyújtod a székházat.
Elég a probléma leírása. A kód lefényképezése jó ötlet volt. Személyi igazolvány fényképét is elküldted?

devlking
Óriási user errorról nem a blizzard tehet, bármennyire is ezt próbálod eröltetni.
Ma lefényképeztem a vásárolt játékot és a kódot és elküldtem a blizzardnak hogy nézzenek utána és javítsák ki a problémát vagy a közvéleményhez fogok fordulni evvel a problémával, mert lehúzva érzem magam kb....

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

"pénzt garantáltan nem fogsz vele keresni"
Ez konkrétan nem igaz. Lazán veszik a többszázmillás cuccokat is még mindig.
"kevesen játszanak"
Ez sem teljesen igaz. most kezdödik a hype sokan jönnek vissza játszani, karikat szintezni paragon 2.0-ra.

Én napi pár órát játszom: drop szar. Ez nem vitás. Nagyon ritkán esik be a makk hetes 😊 Ha van egy kis kereskedõi vénád akkor viszont simán össze lehet szedni pár billát azzal hogy veszel meg eladsz. (persze ehhez kell egy kis kezdõ tõke)
RMAH-ba gold pedig pár óra alatt elmegy.

UltraZord
ultimate sátán komment 66666

-nincs dlc, kiegészítõ lesz, az is jövõre.(ROS-reaper of the souls)
-starter verzió az ingyenes, gyakorlatilag lvl 15ig enged az elsõ minibossig ez kb fél, háromnegyed óra
-pénzt garantáltan nem fogsz vele keresni, mert elfogyott, szar a drop, kevesen játszanak, év végén lesz valami loot2.0, ami annyit takar, hogy a dobott cuccokon jobb rollok lesznek, addig semmit nem érdemes eladni, se venni.
-utána sem lesz értelme, mert kieggel jön +10 szint, mind fegyvereknél, mind karaktereknél

-kiegészítõig karaktereket érdemes húzni, de ha rámhallgatsz kibírod addig és csomagban megveszed mind a kettõt, vagy ha lesz leárazás az alapból

Sziasztok! valószínûleg butákat fogok kérdezni de még csak gondolkodok rajta hogy meg vegyem-e mert úgy gondoltam hogy megveszem és akkor mindent csinálhatok a játékban tehát annyi karaktert amennyit akarok üzletelhetek stb. szóval minden ingyenes illetve a játékban begyûjtött pénzbõl lehet fizetni, de olvastam olyat starter pack meg az illetõ valami 3-4 betûs rövidítést mondott és ha azt nem használom akkor ingyenes illetve a hetek alatt láttam hogyha most veszem meg akkor kapok valamit amit különben sehogy nem szerezhetek meg, plusz fizetõs dlc-k. Tehát ilyenek vannak benn vagy csak valaki valamit félreértett?

Próbáld ki hogy megváltoztatod a jelszavad.
Nekem is Starter-nak mutatta amikor aktiváltam a játékot teljes verzióra és a jelszócsere megoldotta.
Nem tudom hogy neked fog-e mûködni.