Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
VanDaal #68921 Köszönöm a választ!
Torment 1 nem okozott gondot eddig azokkal a karaktereimmel, amikkel próbáltam.
A crit chance szerepének csökkenését pont abból kiindulva gondoltam, hogy már nem lehet fury töltésre használni a battle rage-dzsel, és a berserker időtartamát sem növeli meg, illetve a CM és az archon wizardnak is annyi. De akkor nem kezdem el "leadni" a karaktereim crit chance-ét más statokért, ha továbbra is fontos.
Viszont az meglepett, hogy a tempest rush monkom teljes egészében működőképes maradt a korábbi gearjével, csak néha kell kimenekülnöm a sűrűjéből, ha már túl sokan vannak körülöttem.
A legendaryk szinteződésének nagyon örülök, ezekkel lehet majd színt vinni kicsit a játékba :)
Élet töltésre érdemes lehet akkor esetleg life regent választani? Elég magas armor és resist mellett nem is hangzik olyan rosszul így elsőre, ha az ember 4-5k hp-t gyógyul másodpercenként
Sprint kicsit fury igényesnek tűnik nekem hosszú távon, de majd kiötlök valamit.
Fogok majd fórumokat és build leírásokat is nézegetni, csak először szerettem volna az alapokat rendbe tenni a fejemben a változásokkal kapcsolatban :)