• VanDaal
    Sziasztok!

Hosszú kihagyás után tértem vissza a játékba, mert az új patch kíváncsivá tett.
    Nos, elég sok minden megváltozott, azt meg kell hagyni :)

Néhány dolog megértésében szeretném a segítségeteket kérni:

Kezdetnek itt vannak például az új nehézségi szintek:
    Ha indítok egy új karaktert, és egyből experten kezdek vele játszani, akkor az olyan lesz, mintha a régi rendszer szerint hellen kezdtem volna a játékot, a normal és nightmare fokozatot átugorva? Vagy inkább csak nagyobb MP fokozatnak felelne meg?
    Az új torment nehézségi szint hogy viszonyul a régi infernohoz?

Jól érzékelem, hogy a crit hit chance szerepe valamelyest csökkent a buildekben (főleg barbárra gondolok) a korábbihoz képest a skillek átvariálása okán?

A legendary itemek skálázódása csak a kiegészítővel fog jönni, vagy már a patch-ben megtörtént?

Érdemes átállítani a karaktereket life stealről life on hites élettöltésre, vagy még az LS-nek is megmaradt valamennyire a létjogosultsága?
    Egyébként nem is lehet már AH-ban az item tulajdonságok között LS-re keresni, vagy csak bamba voltam, és én nem találtam? :)

Zárásként pedig a paragon pontok kiosztásában is szeretném kikérni a véleményeteket.
    Valami ilyesmit gondoltam így első körben, de nem szeretnék nagy hülyeséget csinálni velük:
    -core: movement speed
    -offense: crit chance
    -defense: all res
    -utility: life on hit
    A movement speed növelésével ki lehetne váltani a Lacunit vagy az Inna gagyót, amivel elég sok main statot tudnék nyerni.

Előre is köszönöm a segítséget!