Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
VanDaal #68917 Sziasztok!
Hosszú kihagyás után tértem vissza a játékba, mert az új patch kíváncsivá tett.
Nos, elég sok minden megváltozott, azt meg kell hagyni :)
Néhány dolog megértésében szeretném a segítségeteket kérni:
Kezdetnek itt vannak például az új nehézségi szintek:
Ha indítok egy új karaktert, és egyből experten kezdek vele játszani, akkor az olyan lesz, mintha a régi rendszer szerint hellen kezdtem volna a játékot, a normal és nightmare fokozatot átugorva? Vagy inkább csak nagyobb MP fokozatnak felelne meg?
Az új torment nehézségi szint hogy viszonyul a régi infernohoz?
Jól érzékelem, hogy a crit hit chance szerepe valamelyest csökkent a buildekben (főleg barbárra gondolok) a korábbihoz képest a skillek átvariálása okán?
A legendary itemek skálázódása csak a kiegészítővel fog jönni, vagy már a patch-ben megtörtént?
Érdemes átállítani a karaktereket life stealről life on hites élettöltésre, vagy még az LS-nek is megmaradt valamennyire a létjogosultsága?
Egyébként nem is lehet már AH-ban az item tulajdonságok között LS-re keresni, vagy csak bamba voltam, és én nem találtam? :)
Zárásként pedig a paragon pontok kiosztásában is szeretném kikérni a véleményeteket.
Valami ilyesmit gondoltam így első körben, de nem szeretnék nagy hülyeséget csinálni velük:
-core: movement speed
-offense: crit chance
-defense: all res
-utility: life on hit
A movement speed növelésével ki lehetne váltani a Lacunit vagy az Inna gagyót, amivel elég sok main statot tudnék nyerni.
Előre is köszönöm a segítséget!