Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #68886 Szerintem elég zagyvaság amit írsz. Szar drop nem lesz, AH nem lesz. Miért is lenne? Egy bizonyos szintig kösszű lesz elérni nehézségben (vagy dara sebességben), egy szinten túl egyre nehezebb. Bőven jó ez. Ha neked nem tetszik, akkor nem veszed meg. Nincs "lehúzás", meg lopás, meg "átverés". Benyomták a patchet jóval a kieg előtt. Láthatod mik az alapok. Nem lutri mit kapsz. nem kényszerítenek vásárlásra. Ha sokan veszik, akkor jól dolgoznak. Ennyi. Az online kötöttségről meg annyit, hogy nézd meg mennyi most (majd két év után) a játék ára! Ez a lényeg. Aki nem akar látatlanba venni, annak ott a starter, aki el akarja lopni az meg nem célközönség. Nem kell a nyalás nekik.
Milyen "második bőr"? Könyörgöm. Teljesen átszabták a játékot. Írhatnák Diablo 3.5-nek vagy Diablo 4-nek is, csak ugye az alapok és a questek azért maradtak. Lehúzás... Mégis kit húznak le? Vagy megveszed vagy nem. Nincs olyan hogy becsapnak, elveszik a pénzed és odalöknek az árok szélére. Ha lehúzásnak érzed mégis megveszed, akkor veled komoly problémák vannak. Ha nem veszed meg, akkor meg már nem lehúzás. Az veszi meg, aki úgy érzi neki megéri. Ennyi.
A konzol az más egészen. Ott kellett a jobb drop, meg más az irányítás is. Picit szerintem túlzásba estek, de nem tudom megitélni a túlhúzott itemek mennyire voltak szükségesek, vagy szükségtelenek (tekintve hogy sose konzoloztam). Szerintem annyi a hatásuk, hogy hamar túlerősödnek a karakterek, hamar abbahagyják a felhasználók a játékot. Konzolon így se rossz az az idő, amit átlag lenyomnak a játékosok vele.