• mikromanus
    Nincs szerintem sok korlátozás. Primary affixból primary lehet, secondaryból kizárólag secondary és ha már van egy resist affix, akkor más nem lehet (pl van már all res, akkor nem lehet egyedi resist).
    Eg yitemen 3, vagy 4 primary affix lehet és 2-3 secondary. Legendary speckó affix nem rollolható. Azt' ennyi a korlát. Vag yvan más is? Ja igen, meg a régebbi dropok se lesznek enchantolhatóak, de ez a "fejlesztés" még nincs bent szerintem. :)

70-es szinten erősebb az ellen? Tényleg? Aztaa... Ez dúlva.

A "lút" nem szar, csak bugos. 70-es szinten nem tudom mi van, de 60-ason (PTR) minden iLvl 60-63 item és 5-6 affixet kap az "véletlenszerűen" megkapja a -lvl req affixet. A craftban meg hatból 5 random jellemző valójában fix, csak annyiban "random", hogy eltérő értékek lehetnek rajta. Valamit ami ezt a hibát okozta már találtak, de vagy nem javították, vagy veszettül mellényúltak és nem értenek hozzá. Valami olyat gagyogtak, hogy a -lvl req affixet átrakták primaryból secondaryba, csak valamivel nagyon nem számoltak és "picit" gyakrabban rollol. PTR-en estek jobb itemek is. A legendarykból is akad pár igéretes. Annyira lementek casualba, hogy 1,5-2 óránként garantált a legendary drop. Ez valamilyen szinten már szánalmas. Ha neked így se esik, akkor vagy nem igazán nyomulsz még ennyit se, vagy simán utál a renccer. Nem csodálom. Én is mindenkit utálok aki kapott betakulcsot. Csak mert én nem.