Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha adsz accot azt megköszönöm. Mondjuk annyit hozzátennék, hogy kb 1/1 billt szánok a fegyverekre.
Tapasztalatból nekem ezek váltak be. Volt kis dps-es cd-s echo-m, meg atk speedes axe-m, de OFFH-be a kard jobban bevált. Ha kell adok b3 accot, lényeg h szerény véleményem szerint inkább ezeket válaszd.
És miért?
Barbár prõktõl kellene kis segítség. Elsõsorban WW/HOTA buildre milyen fegyvert érdemes használni? Forumokon megoszlanak a vélemények.
OH: Echo magas dmg + str + socket vagy Echo alacsonyabb dmg + str + cd + socket.
OFFH: Axe + atk speed + cd + ls + socket 1000 dmg körül vagy Sword Magasabb dmg + str + cd + ls + socket
OH: Echo magas dmg + str + socket vagy Echo alacsonyabb dmg + str + cd + socket.
OFFH: Axe + atk speed + cd + ls + socket 1000 dmg körül vagy Sword Magasabb dmg + str + cd + ls + socket
Elöször én is így gondoltam,de az csak crit-nél számít,és ha nagy a DPS az jobb mivel az folyamatos,és így lehet elég könyen növelni a DPS-t ugye. CHD max meg 600% nem?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Elég sokan 1Zöld,1Piros így használják.....
Nem rossz,de nem CHC-s a Mempo+Lacu????? EJNYE!!!!! <#eplus2>#eplus2>
kösz, nem mondanám rá ,hogy erõs dh
10% chc-je van, 2 másodperc alatt szarrámegy a damage..ez 300k sincs tisztán, magas a chdje meg attack speed és annyi...
diabloproggressen kéne megnézni
diabloproggressen kéne megnézni
Érdekes volt kb. 5 percig volt a bent MP5-ön, ledarált 2 elitet fél perc alatt aztán kilépett.
Van összesen 3940 dex-je, kb. el se találják
itt a profilja
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sineth-2297/hero/3058093
mit nem adnék ha 300k lenne az unbuffom<#rinya>#rinya>
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sineth-2297/hero/3058093
mit nem adnék ha 300k lenne az unbuffom<#rinya>#rinya>
sharpshooterrel, az lehet, hogy kb 300k csak unbuff
Egy milla sebzés? <#guluszem1>#guluszem1>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
No utana neztem, mar vagy 40x lecsaptam azta dogot de meg egyszer sem dobta. Van meg valami egyebb trukk hogy dobja?
helyes-helyes, hajra! (az a szorsz csunya mak 😛) 😊
cimboraval (WD) elkezdtuk coopban a kis szabalyaim szerint... en DH-val megyek 😊
cimboraval (WD) elkezdtuk coopban a kis szabalyaim szerint... en DH-val megyek 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Hát eddig az én Hc wizem megfelel a szabályaidnak. Akkor már megyek vele így végig, aztán meglátjuk meddig jut.
na!
elkezdtem a sajat rendszer szerinti self found HC gamet... szabalyaim:
-nem lehet targyat venni AH-bol, eladni barmit
-vendortol lehet mindent venni
-craftolassal, sajat droppal, vagy esetleg masik cimbora dropjat/craftjat at lehet venni ingyen (ajandek formaban!)
-ha esetleg masik HC karid van, akkor o" tole is atvehetsz cuccokat, de azok is max talalt/craftolt/self found ajandek targyak lehetnek
-alapanyagot, gemet lehet AHbol venni (receptet, dizajnt TILOS, kiveve az archon armorokat, mert azokat nem lehet megtalalni!)!
-nincs mp megkotes, kinek gear/skill szerint
-power level engedelyezett!
haaat itt a karim...
DH + barétom/coop tarsam WD-je
jo vadaszatot es probaljatok minnel tovabb birni a gyurodest 😊
elkezdtem a sajat rendszer szerinti self found HC gamet... szabalyaim:
-nem lehet targyat venni AH-bol, eladni barmit
-vendortol lehet mindent venni
-craftolassal, sajat droppal, vagy esetleg masik cimbora dropjat/craftjat at lehet venni ingyen (ajandek formaban!)
-ha esetleg masik HC karid van, akkor o" tole is atvehetsz cuccokat, de azok is max talalt/craftolt/self found ajandek targyak lehetnek
-alapanyagot, gemet lehet AHbol venni (receptet, dizajnt TILOS, kiveve az archon armorokat, mert azokat nem lehet megtalalni!)!
-nincs mp megkotes, kinek gear/skill szerint
-power level engedelyezett!
haaat itt a karim...
DH + barétom/coop tarsam WD-je
jo vadaszatot es probaljatok minnel tovabb birni a gyurodest 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csinálja az a kis murlock figurát ami a lábánál van a karakternek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Eladó accja van vkinek?
Már elég hamar betették az "ütközõárat", hogy elejét vegyék a nyerészkedésnek és árfolyamborogatásnak (vagy csillapítsák). Annyi az egész, hogy nem az aktuális legolcsóbbat látod az árnál, hanem a legolcsóbbaknál valamivel drágább árat. Vagy esetleg az elsõ sokezer egységnyinek az átlagárát? Mindenesetre így nem tudhatod pontosan, hogy mennyi egységnyi van bent az adott áron. A "biztonsági ártöbblet" miatt másrészt legtöbbször meg is tudod venni amire kiadod az utasítást. Ha nyersen a legolcsóbb látszana mindig, akkor ha azt elviszik, akkor befuccsol az üzlet mert annyiért nincs bent már áru.
Nem is lesz, mert ugy abban a formaban nem letezik amu 😄 int/allres/life/as/cd/cc 😄 legalabbis szerintem :0
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ebben bizony van logika. Elfogadható magyarázatnak tûnik, illetve tûnne. De amikor veszel pl gemet, tomeot, stb, akkor mindig kapsz vissza valamennyi pénzt, ez pedig csak amiatt lehet, mert volt bent olcsóbb mint a kiírt ár.
Lehet butaságot írok de az nem lehet hogy azért nem frissül át mert azt te raktad be és a sajátodat nem mutatja? Ezért a számodra legolcsóbban elérhetõ pl a 0.36-os. Nem pedig a 0,33 amennyiért te raktad be.
Don Kartács :)
Azt meg lehet tudni valahonnan mik az aktuális gem / gold árak az rmahban? Mondjuk ha goldra 0,36 / 10millát ír és berakok 0,33ért akkor sem frissül át 0.33-ra.
Tegnap estefelé kivágott, aztán tolt egy error 37-t az arcomba. 😄 <#taps>#taps>
Azért még tud nosztalgikus érzéseket okozni a játék. <#nevetes1>#nevetes1>
Azért még tud nosztalgikus érzéseket okozni a játék. <#nevetes1>#nevetes1>
Sziasztok! Tavaly nyár óta nem játszottam a játékkal. Történt azóta érdemi változás? Értem ez alatt a pvp-t mondjuk, az lesz valamikor hozzá vagy már letettek róla a készítõk?