Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #68297 Ugy fest elertem a hatart, ahonnan 2.0 dropal 60on nem tudok ertelmesen tovabb fejlodni a kovetkezo nehezsegre. Mar hallasra is okorsegnek tunik, hogy minden egyes Torment fokozat az elozo fokozat hp-jat duplazza, de gyakorlatban ez ugy fest T4en atlag elite boss 200m hp(roszabb esetben kiter is), mire lekarcolom addigra elmegy a kedvem az egesztol. Story bossok meg egy kulon vicc, T3as Leoric 485milla hp, 6 perc volt megolni, ebben hol az elvezet? Max kibaszottul unalmas.
A teljes gearem mar 2.0as drop, ezzel igy nem tudtam 200k dps fole menni, akarhogy facsarom a skilleket/runakat.Gear slotbol mar nem johet tobb upgrade, fegyok meg le vannak limitlava max 1300dps egykezesek jonnek. Probaltam kerni betas playertol lvl reqes 70es fegyot de addig terjed a megertesuk hogy korberohognek. Egyebkent meg ugyis csak 70es droppok, de legalabb lattam volna hogy ugy meddig tudok ertelmesen menni, 60as drop PTRen max T4ig eleg, es nem a toughness a gond hanem a dps, siman kibirom T4es elemi sebozket is 2milla toughnessel, de a dps az nagyon sovany.
Kivancsi vagyok hogy ez igy megy livera, mert akkor egy nagy faszsag az egesz, gemmek alig esnek, a 2 orankent garantalt legendary az edeskeves, T1tol felfele a cursed chestek eselytelenek, hat ennyire futotta a blizzardtol, hogy a vanilasoknak is dobjon valami koncot.
Ehez csak gratulalni tudok nekik.