• mikromanus
    Nem kell sokat fordulnod, mert veszett kevés item esik. Mondjuk ettől se lesz könnyebb az új patchben a craft. Értem én, hogy valami értelmet akartak találni a fehér-kék itemeknek, de ez tényleg picit túlzás. Főként hogy most már nem esik a rareból és a legend betörésekből se többféle anyag. A mostani rendszer nekem is jobban tetszik craftügyileg.
    A gold "forrása" meg annyiban számít, hogy ha nem lenne bot és tengernyi felesleges gold, akkor minden olcsóbban menne, de nem lenne ez gond, mert többet is érne. A jelenlegi javítási költségek, craft és vendor árak olyan goldmennyiségre vannak belőve amihez nem kell külön goldot venni. A botok miatt veszett sok a gold. Ezt ellensúlyozni már nem lehet. Ha magasabbra tolják a költségeket, akkor az aki normálisan játszik annak teszik tönkre a játékát. Ha marad minden ahogy van, akkor meg minden kiváltható goldért és áttételesen pénzért és a játék része háttérbe szorul a diablonak. A cél az, hogy a játékodért kapj jutalmat és ne a pénzedért amit még az ára fölött beleölsz. A gold felhasználhatóságát így inkább korlátozzák. A fehér anyag beszerzési kényszer a vendor javítás után már talán túlzás. Nem tudom mi a fenének akarnak ennyi drasztikus változást. AZért remélem csak a PTR-ben lesz a gold account bound és nem viszik át az éles rendszerbe. Valami kis kereskedelemre igazán hagyhatnának teret. Ha minden account bound, akkor egyszerűbb lenne kiszedni a trade ablakot is. Minek az? Disznek?