Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cleric #67896 Nahát, ptr eddig jó volt (gondolom live-ról így terelték át a népeket a stress teszthez), most az se enged be, ráadásul hc-ból dobott ki harc közben, úgyhogy a wiz-emnek is annyi lehet.
Érdekes, hogy az archon time bónoszát elvették, ezzel gyakorlatilag ki is nyírták, 20 sec az semmi. De hogy kivették a cm-et is... Ezzel kábé a wizek 90%-a megy a levesbe. A lightningom meg distance limites lett, wtf? Familiar-tól elvették a life regent is. A buildemből gyakorlatilag minden megváltozott :)
Na de mindegy, vannak új cuccok, a meteor storm elég baró lett, a frozen orb is régi időket idézi.
A dh is érdekes lett, a sentry-t nem alám rakja, hanem kurzor pozícióba, ez elég fura. Nem tudom a ping miatt-e (380) de a gloom nem azonnal aktiválódik, hanem 1-1.5 mp-re. A critem állat magas lett, 2 milla felett van, pedig se chc-re se chd-re nem raktam pontot.
Az elitek masteren nagyon durvák, vagy a ls nem működik vagy nagyot ütnek, de többször meghaltam, pedig állítólag a master kb. mp5. A white mobok 1 hitek, az elitek meg lefektetnek. Poén a revive a corpse-hoz.