Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #67677 Poe endgame, mapokról szól, az alap zónákban 66-os mob lvl a legnagyobb, mapok innen indulnak, egészen talán 78-ig, max lvl 100 playernek. Ezek a map drop-ok, sima zonakban 66-os map eshet, ha bemész 66-os mapra, ott a magic mobok már 67-es, rare mobok 68-as mapot tudnak dobni. A mapok úgy működnek mint az itemek, a statjait tudod rá craftolni, ezek mindenféle nehezítések, akár egészen eszementek is, minél nehezebb annál több loot fog esni, ergó annál több map. Ha te fel akarsz húzni egy karaktert max szintre, elkell jutnod oda, hogy legyen sok 75+ mapod, ehez pedig kb egy csapat munkája kell, ha jó statokat pakoljatok a mapokra, ezáltal több loot, igy több map is essen. Ha bohockodsz elfogy a mapod és nézegethetsz.
Ez se egy világmegváltó dolog, a különbség az, hogy van miért játszani, legalábbis azoknak akik szeretik ezt a fajta kihívást, akit pl érdekel a ladder, mert ott ugye van, és aki szeretne jó helyre felmenni rajt. Lassan 1 éve indult open beta azóta pl 1 HC karakter érte el csak a max szintet. És dolgoznod kell a dologért, ezt nem ilyen belépek és farmolok 10 percet dolog.
Nekem a diablo 3 ott ért véget, amikor bejött paragon rendszer, elkezdtem huzni a karit, eljutottam para 66-ig, és akkor az volt bennem, miért is csinálom ezt? Hogy meglegyen még 1 para szint, vagy 100, és ha megvan akkor mi lesz? Geareztem a karit, egy darabig fun volt, aztán eljutottam oda, hogy nem halt a karim, akár mp10-en is tudtam vele haladni, most azért játszak, hogy legyen még 50k-val nagyobb sebzésem, és kicsit gyorsabban öljem azokat a mobokat amiket most is lazán ölök? Elkezdtem HC-t, de sokkal többet az se adott, tolom mp1-en, csak az áramszünet öl meg, rakjam fel magasabbra? De az ugyanez csak lassabban halnak a mobok, én meg könyebben. Azt elfogadom ha egy játék nehéz, és szopat, magamat nem szeretem szopatni. :)
Aki szereti az olyan típusú kihívást amit poe biztosít, a laddert, hogy magasabb szintet érjen el mint mások, és hogy ez nem egy casuel belogolok és farmolok kicsit, hanem sokkal nehezebb és összetettebb dolog, amihez ismerni kell a játékot, és nem árt egy csapat sem, annak sokkal jobb a poe end game.
Akit ez nem mozgat, aki csak mobokat akar ölni, aki csak új geareket szeret találni, annak tök baromság a poe end game, és annak a diablo való, mert ott nem vagy ráutalva senkire és semmire, ha leveszed mp szintet egy szar gearben is tudsz haladni, poeban ha bemész mapra egy szar gearben, soha nem jössz ki, és csak azt veszed észre hogy 1 órát famroltál, és kevesebb az xp-d mint amikor nekiálltál mert csak halsz és veszted.
Hogy mibe ölsz bele 500 órát, bohockodásba, ha akarsz egy 95+ karit, ennek sokszorosát kell beletolni.