Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #67676 NEm igazán védem a diablot. VAgyis nem mániákusan. :) De ha vitatható a véleményed amit tényként közölsz, akkor azért nem fogom a popsid fényezni a nyelvemmel.
- Tempest rush: csak alacsony, vagy közepes szinten volt használható kétkezes fegyverrel. Így megfontolandó a használata magasabb nehézségen is. HA meg TR-re gyúrsz, akkor az AS mellékes. Sőt. A két egykezes fegyver is kerülendő. Most használható lesz két egykezes fegyvernél is. Sebzésben nyúlpiszoknyi lesz, így nem igazán "OP". A kétkezes fegyverek meg épp a nagy sebzésű és költséges spirit tartalmú skillek spameléséhez kellenek, vagy kellettek eddig. Az inna 4-es bónusz nem kötelező, csak kényelmes. Ha van bent TR, akkor nem sokat számít ha nincs meg. Elég ritka az olyan eset, hogy nem éred el a következő ellent a SW lejárta előtt. Mellesleg spirit regenes harang buildbe (TR nélkül) se "kötelező".
- SSS: azért nincs használatban, mert single target sebzése van és az animáció se igazán gyors (mármint amíg beviszi mind a 7 ütést egy ellövésre). A CD csak egy lapát föld volt a skill sírjára. Ha használhatóvá teszik, az csak jó. Mondjuk ha van ilyen fegyver, akkor hülyeség volt előtte ennyire túlbuffolni a sebzést. Az irányvonal viszont nem feltétlen életképtelen, vagy kezelhetetlen.
Végiggondoltam és nem kell győzködnöd! Én is inkább cd csökkentés és nem eltörlés párti vagyok. A lenullázás és a könnyen megszerezhetőség csak elszarja az egészet. Vagyis sokkal jobb eséllyel lesz Op/IMBA.